Ο Κώστας Κατσουράνης σχολίασε το ματς του Παναθηναϊκού με την Λαμία και τόνισε πως ο Φώτης Ιωαννίδης είναι ο πολυτιμότερος παίκτης της Stoiximan Super League.

Απόσπασμα από τα όσα ανέφερε στους «Betarades»:

Για το Παναθηναϊκός – Λαμία: «Η Λαμία έδειξε για ποιον λόγο βγήκε 6η. Ο Αμαράλ έκανε καλό παιχνίδι. Ο Σλίβκα είναι σταθερή αξία. Πολύ ωραίο πλασέ στο γκολ. Ζύγισε τις επιλογές του. Ο Ακαϊντίν δεν έχει ευθύνη, αλλά ο Κώτσιρας.

Ο Παναθηναϊκός ήταν καλός, αγωνίστηκε με δύο σέντερ φορ. Ο Ιωαννίδης βοήθησε πολύ και σαν playmaker. Ο Μπερνάρ ήταν εκπληκτικός.

Το πρώτο γκολ του Παναθηναϊκού (σ.σ του Τσέριν) είναι αυτό που εκπαιδεύουμε στις Ακαδημίες και μπορούμε να βγάλουμε καλούς παίκτες.

Πολύ κακή θέση ο Σιμόν, με μια καλή οδηγία μπορείς να μιλήσεις στον αμυντικό και να μείνεις με τον Τσέριν. Πολύ κακή επικοινωνία, είναι φοβερό μάθημα στο ποδόσφαιρο.

Δεν έπαιξε ρόμβο ο Παναθηναϊκός. Ο Χουάνκαρ είναι σε κακό φεγγάρι αμυντικά. Ο Κώτσιρας είναι πιο καλός αμυντικός. Παίρνει λάθος αποφάσεις και θέσεις ο Ισπανός, επιθετικά δεν είναι καλά. Δεν κάνει καλή χρονιά. Βέβαια σε σύγκριση με τον Μλαντένοβιτς, Χουάνκαρ θα επέλεγα!

Ο Σπόραρ ήταν ο γνωστός Σπόραρ. Το πάλεψε. Μία κρύο, μία ζέστη. Ο Παναθηναϊκός δημιούργησε ευκαιρίες και κερδίζει δίκαια. Ο Ακαϊντίν ήταν βελτιωμένος και στα χαμηλά λίγο καλύτερος. Δεν είχε άγχος.

Ένα άλλο ατού, με τους δύο φορ, είναι πως ο Ιωαννίδης βγάζει πολλές ασίστ από αυτή τη θέση. Στον Μπερνάρ που τη στέλνει στα πουλιά, στον Σπόραρ και στο γκολ. Πάρει-δεν το πάρει ο Παναθηναϊκός, ο Ιωαννίδης είναι ο MVP του Πρωταθλήματος. Ό,τι και να γίνει!».

Όλα Πράσινα.