Την απορία του για το καθαρό πέναλτι που δεν καταλογίστηκε στον Παναθηναϊκό εξέφρασε ο Φατίχ Τερίμ.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε στην συνέντευξη Τύπου:

Για τον λογο της ισοπαλίας και το σχόλιό του για τις διαιτητικές αποφάσεις: «Συγχαρητήρια στον αντίπαλό μας. Στο πρώτο μισάωρο δεν παίξαμε πολύ καλά. Μετά δείξαμε τον χαρακτήρα μας και παίξαμε καλύτερα. Βρήκαμε ευκαιρίες. Στην αρχή του β’ ημιχρόνου χάσαμε ευκαιρίες με Ιωαννίδη, Μπακασέτα και Παλάσιος. Χάσαμε πόντους που δεν το περιμέναμε. Από τη μέρα που έχω έρθει δεν έχω πει τίποτα για τους διαιτητές. Αυτό που θέλω να πω ότι μόνο στο πέναλτι το ματς καθυστέρησε 5 λεπτά. Πέντε αλλαγές έκανε ο ΟΦΗ, τρεις εμείς, υπήρχαν τραυματίες και είχαμε μόνο 7 λεπτά. Εμείς θέλουμε να παίζουμε. Άσχετα αν παίζουμε καλά ή όχι. Αν δεν είμαστε καλοί θα το κοιτάξουμε εμείς.

Είναι πέναλτι αυτό που κέρδισε ο ΟΦΗ, και αυτό που έγινε στο τέλος του αγώνα στη φάση με τον Ιωαννίδη, το βλέπουμε στο βόλεϊ. Πού είναι το VAR, πού είναι ο διαιτητής; Εγώ δε θέλω να βρίσκω δικαιολογίες όταν χάνουμε πόντους, αλλά θέλουμε να παίζουμε μπάλα. Πρέπει να στηρίζονται οι ομάδες που θέλουν να παίζουν όχι αυτές που θέλουν να κάνουν καθυστερήσεις. Εμείς δε θέλουμε να ψάχνουμε αν ήταν φάουλ ή όχι. Παρ΄ολα αυτά έπρεπε να είχαμε σκοράρει στις ευκαιρίες που είχαμε».

Για τις πολλές ευκαιρίες και τα γκολ που δέχθηκε η ομάδα σε λίγες τελικές αντιπάλου: «Το είχα πει όταν είχα έρθει. Όσο σκοράρουμε παραπάνω από αυτά που δεχόμαστε, δεν υπάρχει πρόβλημα. Αυτό δε σημαίνει ότι είμαστε οκ να δεχόμαστε γκολ, αλλά όταν παίζουμε ψηλά βρίσκουν οι αντίπαλοι ευκαιρίες. Κι εμένα με πειράζουν κάποια γκολ που έχουμε δεχθεί. Θα τα διορθώσουμε όλα αυτά».

Για το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός είναι 4ος στη βαθμολογία: «Έχουμε φέρει τρεις ισοπαλίες. Οπότε μπορούν να γίνουν τα πάντα. Όσο θα κερδίζουμε εμείς θα είναι ok και θα ανεβαίνουμε πολύ γρήγορα στη βαθμολογία. Αν σήμερα είχαμε φέρει 3-2 με την τελευταία φάση του πέναλτι, θα μπορούσε να είχε γίνει. Παρ’ όλα αυτά εμείς μπορούμε να συζητήσουμε αν παίξαμε σωστά ή όχι. Βρίσκουμε πολλές ευκαιρίες, αλλά δεν μπορούμε να τις τελειώσουμε. Οταν είσαι με το σκορ μπροστά βρίσκεις άλλο παιχνίδι. Στα Play-Offs πιστεύω ότι δε θα γίνονται αυτά. Σήμερα θέλω να πω ότι το ματς είχε μεγάλη καθυστέρηση και αυτά που δόθηκαν ήταν λίγα. Για τις ομάδες που θέλουν να παίζουν δεν πρέπει να γίνονται αυτά».

Όλα Πράσινα.