Εφημερίδα «κιτρινόμαυρης»… απόχρωσης σχολιάζει την διαιτησία του αθηναϊκού ντέρμπι και… αρνείται οποιαδήποτε εύνοια της ΑΕΚ!

Ο Νίκολα Νταμπάνοβιτς… τίναξε το ντέρμπι της Νέας Φιλαδέλφειας στον αέρα με τις αποφάσεις του, ευνοώντας με κάθε πιθανό αλλά και… απίθανο τρόπο την ΑΕΚ απέναντι στον Παναθηναϊκό!

Παρ’ όλα αυτά, η «Ώρα των Σπορ» θεωρεί ότι οι «κιτρινόμαυροι» είναι μέχρι και αδικημένοι στην αναμέτρηση, με το πρωτοσέλιδό της να αποτελεί… μνημείο!

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει για την διαιτησία:

«1) ΞΕΚΑΘΑΡΟ από τον ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ, πότε ένα χέρι είναι κάρτα και πότε όχι.2) ΟΛΟΦΑΝΕΡΟ από κάθε τηλεοπτική και φωτογραφική λήψη ότι έγινε πέναλτι-μαρς πάνω στον Αραούχο.3) ΑΠΟ ΠΟΥΘΕΝΑ δεν προκύπτει ότι έκανε επιθετικό φάουλ ο Σιμάνσκι».

Κεντρικός τίτλος μάλιστα είναι η φράση «ΚΟΙΤΑ ΠΟΙΟΙ ΜΙΛΑΝΕ», ενώ αναφέρεται ακόμα: «Με αστεία επιχειρήματα και αλλοίωση των κανονισμών για το προχθεσινό ντέρμπι, το παίζουν κι αδικημένοι από πάνω, αυτοό που πανηγύριζαν ως «μάγκικη νίκη» αυτή στη Λεωφόρο με τα δύο πέναλτι του Καμπάκοφ».

Δείτε το πρωτοσέλιδο:

{“@context”:”http://schema.org”,”@type”:”VideoObject”,”name”:”ΑΕΚ – ΠΑΟ | Ο Νταμπάνοβιτς πήρε πίσω το πέναλτι στο 90+10′ υπέρ του ‘δικεφάλου'”,”description”:”ΑΕΚ – ΠΑΟ | Ο Νταμπάνοβιτς πήρε πίσω το πέναλτι στο 90+10’ υπέρ του ‘δικεφάλου'”,”thumbnailUrl”:”https://i4thumbs.glomex.com/dC1icnltcWgyYzByMHgvMjAyMy8wMy8xOS8yMS80OF81Ml82NDE3ODM0NDE4Y2ZiLmpwZw==/profile:player-960×540″,”duration”:”PT1M37S”,”uploadDate”:”2023-03-19T21:48:20.000Z”,”embedUrl”:”https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=40599v17kiaczo36&playlistId=v-craouln5se9d”,”provider”:{“@type”:”Organization”,”name”:”glomex GmbH”,”logo”:{“@type”:”ImageObject”,”url”:”https://player.glomex.com/logo_v@2x.png”,”width”:136,”height”:146}}}
Όλα Πράσινα.