Σημαντικές είναι οι εξελίξεις για το ΟΑΚΑ, με τον Παναθηναϊκό να κάνει σχετική μεταγραφή και παράλληλα να είναι πλέον έτοιμος για τις τελικές υπογραφές.

Μετά και το ΔΣ του ΟΑΚΑ έχει οριστικοποιηθεί πια η παραχώρηση του γηπέδου στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός για τα επόμενα 49 χρόνια, παρά τις έντονες προσπάθειες των Αυγενάκη και Λιόλιου για να αλλάξουν τα δεδομένα και να δημιουργήσουν προβλήματα στο «Τριφύλλι».

Πλέον έχουν λυθεί όλα τα ζητήματα που υπήρχαν, η συμφωνία έχει «κλειδώσει» σε όλα τα επίπεδα και η «Magic Euroleague» του «SDNA» αποκάλυψε πως μέσα στην επόμενη εβδομάδα και συγκεκριμένα το τριήμερο 16-18/5, θα προγραμματιστεί η συνάντηση όπου θα μπουν οριστικά οι υπογραφές.

Φυσικά το γήπεδο (και όλα τα υπόλοιπα) θα περάσουν στα χέρια της ΚΑΕ από την 1η Ιουλίου, όταν και θα μπορούν να ξεκινήσουν οι όποιες εργασίες, με τον Σύλλογο ωστόσο να προετοιμάζεται ήδη και να καταστρώνει τα πλάνα του.

Μεταξύ άλλων λοιπόν, ο Παναθηναϊκός απέκτησε και τον Βαγγέλη Χρυσοχόο για τον ρόλο του venue manager, που θα έχει ως αντικείμενο να ασχοληθεί ουσιαστικά με την διαχείριση και την εκμετάλλευση όλου αυτού του μεγάλου πρότζεκτ για τον «Εξάστερο».

Όλα Πράσινα.