Ο Δημήτρης Κοντός τόνισε πως ο Παναθηναϊκός θα φτιάξει την επόμενη σεζόν μια ομάδα που θα δυσκολεύεται ο οποιοσδήποτε να την… ακουμπήσει!

Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός τοποθετήθηκε για τις εξελίξεις στο ελληνικό μπάσκετ αλλά και το «χτίσιμο» της ομάδας για την επόμενη σεζόν, με ξεκάθαρο στόχο να φτιαχτεί ένα σύνολο που θα έχει τελείως διαφορετική στόχευση σε σχέση με φέτος!

Για την επανεκλογή του Γαλατσόπουλου αναφέρθηκε στο παρασκήνιο που υπήρχε και τόνισε ότι 9 ομάδες είχαν κάνει πρόταση μομφής κατά του ανθρώπου αυτού, όμως στην συνέχεια άλλαξαν στάση, με κάποιες εξ’ αυτών να κάνουν λόγο για πιέσεις και απειλές. Παράλληλα, εξήγησε ότι το Πρωτάθλημα δεν έχει κεντρικό χορηγό, ενώ ξεκαθάρισε ότι ο Παναθηναϊκός δεν πρόκειται να έχει αντιπολιτευτική τακτική για να πλήξει το άθλημα, αλλά θα παρακολουθεί τις εξελίξεις και θα συμμετέχει σε όσα συμβαίνουν.

Όσον αφορά την ΕΟΚ, εξήγησε πως τα δύο «αιώνια» ντέρμπι της φετινής σεζόν κρίθηκαν από διαιτητικά λάθη κατά του Παναθηναϊκού στο φινάλε, κάτι που δεν έχει ξαναγίνει τα τελευταία 30 χρόνια.

Για την ομάδα που θα φτιάξει ο Παναθηναϊκός την επόμενη χρονιά: «Από το να κάθεται να κλαίει ότι δεν τον σφυρίζει καλά ο Παπαπέτρου, δεν τον σφυρίζει καλά ο Κάρδαρης, η απόφαση είναι ότι ο Παναθηναϊκός θα φτιάξει και φτιάχνει μια ομάδα που θα δυσκολευθούν να την ακουμπήσουν του χρόνου και να την βγάλουν από την πορεία της… Βήμα – βήμα χωρίς φασαρίες, πιστεύω ότι ο κόσμος θα το καταλάβει το καλοκαίρι».

Για τον προπονητή πάντως είπε ότι ο Χρήστος Σερέλης έχει εντυπωσιάσει τους «πράσινους», χωρίς αυτό φυσικά να σημαίνει ότι θα παραμείνει στην θέση αυτή και την επόμενη σεζόν. Οι εξελίξεις θα έρθουν μετά το τέλος της σεζόν, ενώ μέχρι τότε δεν πρόκειται να διαρρεύσει τίποτα.

Ακούστε αναλυτικά τα όσα ανέφερε στον «bwin ΣΠΟΡ FM 94.6»:

Όλα Πράσινα.