Ο Ματίας Λεσόρ μίλησε για τη νίκη επί του Ολυμπιακού αλλά και την κομβική παρουσία του Κώστα Σλούκα στην ομάδα.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε στο «Sportal»:

«Ήταν μεγάλη νίκη γιατί μας έδωσε απόσταση ανάμεσά μας, τους έχουμε ήδη νικήσει 2 φορές. Μας έδωσαν μία ανάσα γιατί χάσαμε κόντρα στον Άρη».

Για τον κόσμο: «Ήταν καλή η ατμόσφαιρα όμως για ένα ντέρμπι. Μας έδωσαν όμως την ώθηση που θέλαμε, είχαμε πολλά σκαμπανεβάσματα κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού και είναι παιχνίδι με σερί. Τρέξαμε, έτρεξε και η άλλη ομάδα, αυτό μπορεί να σου δώσει το έναυσμα να τρέξεις ξανά».

Για τη συνεργασία του με τον Κώστα Σλούκα: «Παίζει εξαιρετικά τώρα, είχε κάποιες δυσκολίες στην αρχή της σεζόν. Είχε και κάποιους τραυματισμούς που τον κράτησαν έξω. Τώρα πιστεύω είναι στην κατάλληλη στιγμή στο κατάλληλο επίπεδο, εξαιρετικό επίπεδο. Μπορεί να μην έκανε τέλειο παιχνίδι αλλά πήρε το πιο κρίσιμο σουτ και ένα κρίσιμο ζευγάρι βολών που οδήγησαν στη νίκη. Είναι τεράστιος για εμάς αυτή τη στιγμή».

Για τον χαρακτήρα του Παναθηναϊκού: «Το καλό είναι ότι ακόμα κι όταν δεν παίζουμε τέλεια, βρίσκουμε τρόπους να κερδίζουμε. Βρήκαμε τρόπο κόντρα στη Βίρτους, βρήκαμε τρόπο ακόμα κι αν δεν ήταν το καλύτερό μας παιχνίδι. Αυτό χτίζει την ομάδα, όταν ακόμα κι όταν δεν είσαι στην καλύτερή σου απόδοση, στο πικ σου, βρίσκεις και πάλι τρόπο να κερδίσεις. Ήταν σπουδαίο που το κάναμε απόψε».

Για το εάν οραματίζεται τον εαυτό του να κατακτά τίτλους με την πράσινη φανέλα: «Προφανώς, γι’αυτό ήρθα εδώ, για να προσπαθήσω να κερδίσω κάτι. Όπως λέω πάντα, βήμα-βήμα. Ο καλύτερος τρόπος για να το πετύχεις είναι να κοιτάς ένα παιχνίδι, ένα βήμα τη φορά.

Θα δούμε ποιος είναι ο αντίπαλός μας για τα Play-Offs και θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε το πρώτο παιχνίδι, μετά το δεύτερο παιχνίδι. Θα δούμε που βρισκόμαστε μετά από αυτά τα δύο παιχνίδια. Το κυριότερο είναι να πηγαίνουμε παιχνίδι με το παιχνίδι, ένα-ένα. Έτσι πιστεύω πρέπει πάντα να το προσεγγίζεις».

Όλα Πράσινα.