Για το κομβικό ντέρμπι με την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια μίλησε ο Δημήτρης Λημνιός, τονίζοντας ότι οι «πράσινοι» μπορούν τη νίκη μέσα στην OPAP Arena.

Αναλυτικά όσα είπε ο Έλληνας εξτρέμ του Παναθηναϊκού:

Για το πώς θα αντιμετωπίσει ο Παναθηναϊκός το αγωνιστικό πλάνο της ΑΕΚ: «Η φιλοσοφία της ΑΕΚ προέρχεται από τον προπονητή της. Γνωρίζουμε το στυλ της ΑΕΚ, πως παίζει man to man και πως πρεσάρει και πιέζει πάρα πολύ τον αντίπαλο. Δείξαμε ένα πολύ καλό πρόσωπο στα προηγούμενα παιχνίδια, δεν έχουμε να φοβηθούμε κάτι στο ματς με την ΑΕΚ. Θα πάμε να παίξουμε κυρίαρχο ποδόσφαιρο, αυτό που ξέρουμε, αυτό που βγάζουμε στα τελευταία παιχνίδια στον αγωνιστικό χώρο. Πιστεύω πως το «κλειδί» είναι το καθαρό μυαλό και η συγκέντρωση που θα έχουμε σ’ αυτό το ματς, διότι το γήπεδο θα είναι γεμάτο, ο κόσμος της ΑΕΚ θα εμψυχώνει την ομάδα της, αλλά και εμείς όμως δεν έχουμε να φοβηθούμε κάτι. Θα είναι ένα πάρα πολύ ωραίο ντέρμπι».

Για την καλή προσωπική εμφάνιση κόντρα στη Λαμία και εάν είναι δείγμα ότι αρχίσουμε και βλέπουμε ξανά τον… παλιό Δημήτρη Λημνιό: «Τον… παλιό Δημήτρη Λημνιό δεν τον έχετε δει ακόμη. Διότι για να φτάσω στο επίπεδο που ήμουν, χρειάζομαι αγώνες συνεχόμενους και ρυθμό, για να φθάσω στο επίπεδο που ήμουν πριν τον τραυματισμό μου. Ήταν θετικό ότι έπαιξα μετά από αρκετό καιρό, αλλά αυτό που με ενδιαφέρει στην χρονική στιγμή που μιλάμε είναι να παίρνω όσο περισσότερο χρόνο γίνεται, για να έχω κι εγώ περισσότερη αυτοπεποίθηση και να την βγάζω μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Σε γενικές γραμμές έκανα μια καλή εμφάνιση, θα συμφωνήσω ότι έλειπε το γκολ. Δεν το… ήθελε η μπάλα, τη μια πήγε στο δοκάρι, την άλλη έκανε ο Σίντκλεϊ προβολή απ’ το πουθενά, δεν τον είχα δει στα δύο μέτρα από την εστία. Το έβαλε ο Μπακασέτας… ήμουν σίγουρος ότι θα πάει η μπάλα σ’ αυτόν. Γενικά τον “θέλει” η μπάλα εκεί πέρα, αλλά γενικά είναι αυτό είναι που λέμε, θέλουμε παίκτες μέσα στην περιοχή. Κρατάω τη θετική εμφάνιση, τη νίκη της ομάδας, τους τρεις βαθμούς και σιγά- σιγά θέλω κι εγώ να παίρνω περισσότερο χρόνο συμμετοχής και να βοηθάω την ομάδα παραπάνω».

Όλα Πράσινα.