Ο Πάρις Λι μίλησε για τους επερχόμενους τελικούς με τον Ολυμπιακό αλλά και τις αλλαγές που αναμένεται να γίνουν την επόμενη σεζόν στην ομάδα.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε στο «Sportal»:

Είστε στους τελικούς του ελληνικού πρωταθλήματος μετά από μια δύσκολη μάχη με το Περιστέρι. Πως νιώθεις για τη συνολική σας απόδοση σε αυτά τα παιχνίδια;

«Νιώθω ότι παίξαμε σταθερά. Το Περιστέρι ήταν ιδιαίτερα ανταγωνιστικό. Ο κόουτς Σπανούλης έκανε πολύ καλή δουλειά στην προετοιμασία τους. Παίκτες όπως ο Ντένμον, ο Φρανσίσκο, ήρθαν όλοι για να κάνουν το καλύτερο. Ήταν μια πολύ, πολύ καλή σειρά, ώστε να προετοιμαστούμε για τους τελικούς».

Στους τελικούς κόντρα στον Ολυμπιακό τώρα, έχοντας χάσει 6 παιχνίδια στη σειρά φέτος, ανάμεσά τους και αυτά που έκριναν τίτλους. Τι μπορείτε να αλλάξετε; Ποια είναι η νοοτροπία σας ενόψει αυτών των αγώνων;

«Δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε. Όλοι περιμένουν να χάσουμε, ας είμαστε ειλικρινείς. Θα πάμε εκεί, θα παίξουμε κι ας δούμε τι θα γίνει».

Είναι κάτι ιδιαίτερο που πρέπει να κάνετε καλύτερα σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια;

«Τα πιο πρόσφατα παιχνίδια κρίθηκαν στις τελευταίες κατοχές. Νιώθω ότι τους παίξαμε, όπως θέλαμε. Τώρα πρέπει να πάμε πίσω να τα αναλύσουμε, για να σχεδιάσουμε τι πρέπει να κάνουμε καλύτερα».

Είναι η πρώτη σου χρονιά στον Παναθηναϊκό, είστε στους τελικούς και είναι η τελευταία ευκαιρία για να δώσετε κάτι στους οπαδούς σας. Κυρίως εσύ που είσαι ο αγαπημένος της εξέδρας αυτή τη χρονιά κι έχεις ένα ιδιαίτερο δέσιμο μαζί τους. Αποτελεί αυτό ένα έξτρα κίνητρο για σένα;

«Σίγουρα! Τους εκτιμώ πάρα πολύ. Όσο παίζω θα δίνω τα πάντα. Αξίζουν να κερδίσουμε για αυτούς. Έρχονται και μας στηρίζουν και θέλω πολύ να κερδίσω κάτι για τους φιλάθλους μας. Δεν έχει να κάνει με εμένα, αλλά με αυτούς».

Είναι και ο κόσμος ένας λόγος για να θέλεις να μείνεις και τη νέα σεζόν;

«Θέλω να συγκεντρωθώ πρώτα στους τελικούς και μετά θα δούμε τι θα γίνει».
Όλα Πράσινα.