Ο Γιούρι Λοντίγκιν σχολίασε την κατάκτηση του Κυπέλλου και τόνισε πως μεγάλος στόχος της ομάδας είναι πάντα το Πρωτάθλημα.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

«Πρώτα από όλα θέλω να πω κάτι για το ματς. Έτσι όπως εξελίχθηκε το ματς, έτσι όπως στάθηκε ο Άρης μας ήταν δύσκολο να παίξουμε ενα ανοιχτό ματς, δεν μας άφηνε και το χόρτο. Υπήρχαν πολλά σκληρά μαρκαρίσματα, οι κόκκινες ήταν κόκκινες, συμφωνώ με τη Φραπάρ. Μας χαροποιεί το αποτέλεσμα, να τελειώσουμε τη χρονιά λίγο χαρούμενοι, να δώσουμε χαρά στους οπαδούς,

Δυστυχώς δεν κάναμε κάτι στο Πρωτάθλημα. Η ομάδα σιγά σιγά χτίζεται, έχει πάρει μία πορεία προς τα πάνω. Δεν γίνεται όλα να γίνουν απότομα σαν… ρουκέτα προς τα πάνω, θα υπάρχουν και πίσω βήματα. Ο Παναθηναϊκός θα συνεχίζει να το διεκδικεί, θα το κάνουμε και του χρόνου, ακόμη περισσότερο, με περισσότερο πείσμα και περισσότερη εμπειρία, Ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου. Κάποια παιδιά δυστυχώς θα φύγουν, είχαμε πολύ καλούς χαρακτήρες. Πάνω από όλα να είμαστε άνθρωποι.

Περάσαμε αρκετές δυσκολίες. Δεν μπορώ να πω πως ήταν ενας φανταστικός τελικός, εβαλε πολύ όμορφο γκολ ο Βαγιαννίδης. Είχε κάποια καλά τελειώματα στην προπόνηση, ειχε καιρό να σκοράρει και του την είχα “πει”. Ευχαριστώ τους προηγούμενους προπονητές και τον Γιοβάνοβιτς και τον Τερίμ και φυσικά τον Κόντη, ήρθε σε μία δύσκολη στιγμή. Να το απολαύσουμε τώρα, μετά έχει προετοιμασία, σκληρή δουλειά και στόχος μας θα είναι το Πρωτάθλημα. 

Νομίζω το 16 με τη Ζενίτ είχα πάρει ξανά Κύπελλο. Στην Ελλάδα δεν είχα κερδίσει ξανά κάτι. Είμαι ευτυχισμένος που τελείωσε τουλάχιστον έτσι η σεζόν. Τρελαίνομαι για το Πρωτάθλημα και θα το διεκδικήσουμε ξανά του χρόνο».

Όλα Πράσινα.