Ο Χόρντουρ Μάγκνουσον σχολίασε το ματς του Παναθηναϊκού στη Νίκαια κι εξέφρασε την αισιοδοξία του για την συνέχεια της σεζόν.

Απόσπασμα από τα όσα ανέφερε στην «LiveSport»:

Για την ισοπαλία με τον Ιωνικό: «Στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε όπως έπρεπε, όμως στο δεύτερο δεν παρουσιαστήκαμε ίδιοι. Χαλαρώσαμε και επιτρέψαμε στον αντίπαλο με μία ευκαιρία να μας ισοφαρίσει. Ο αντίπαλος βρήκε ελάχιστο χώρο για να γυρίσει, τον εκμεταλλεύτηκε και σκόραρε. Δυστυχώς στο ποδόσφαιρο θα συμβούν και τέτοια βράδια, να δεχτείς γκολ χωρίς ο αντίπαλός σου να δημιουργήσει ευκαιρία. Είναι μέρος του αθλήματος».

Για τα θετικά στοιχεία του αποτελέσματος και την συνέχεια: «Πρέπει να κάνουμε την αυτοκριτική μας, αλλά να βλέπουμε και τα θετικά. Συνεχίζουμε αήττητοι και η πρώτη θέση εξαρτάται αποκλειστικά από εμάς. Εάν νικάμε, θα είμαστε πρώτοι. Ήταν ένα σκληρό μάθημα, σε ένα δύσκολο ματς με έναν αντίπαλο που έπαιζε για την επιβίωσή του. Μπορούμε να διαχειριστούμε το αποτέλεσμα. Δεν έχουμε να φοβηθούμε κάτι. Εμείς σκεφτόμαστε θετικά, χρειάζεται να συνεχίσουμε με τη νοοτροπία που είχαμε μέχρι σήμερα και αυτό σκοπεύουμε να κάνουμε. Όλα θα πάνε καλά, το πιστεύω».

Όλα Πράσινα.