Βέβαιη θεωρούν την πρόσληψη του Τζιανμάρκο Ποτσέκο από τον Παναθηναϊκό τα ιταλικά Μέσα.

Προπονητή του Παναθηναϊκού θεωρούν τον Τζιανμάρκο Ποτσέκο οι Ιταλοί, υπογραμμίζοντας μάλιστα πως οι δύο πλευρές τα έχουν βρει σε όλα και ότι ο ίδιος στο τέλος του μήνα θα βρίσκεται στην Αθήνα!

Σύμφωνα με τον Αλεσσάντρο Λουίτζι Μάτζι υπάρχει οριστική συμφωνία στο οικονομικό κομμάτι, ενώ και η ιταλική Ομοσπονδία έχει δώσει τη συγκατάθεσή της για την ολοκλήρωση της συμφωνίας με τον ομοσπονδιακό τεχνικό.

Το μοναδικό σημείο που δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα είναι η διάρκεια του συμβολαίου, με  τον Παναθηναϊκό να προσφέρει 1+1 και τον Ποτσέκο να ζητάει 2+1.

Ωστόσο, το δημοσίευμα καταλήγει πως θα υπάρξει συμφωνία και ο Ιταλός προπονητής στο τέλος του μήνα θα είναι στην Αθήνα, έχοντας βοηθό τον Εντουάρντο Καβαλόνε.

Gianmarco Pozzecco-Panathinaikos, le ultime.– Accordo economico totale– Via libera FIP arrivato mercoledì– Offerta Pana 1+1, richiesta Poz 2+1Si tratta, e credibilmente si arriverà alla fumata bianca. L’arrivo in Grecia a fine mese.Edoardo Casalone assistente. pic.twitter.com/EjQ8e4W91e— Alessandro Luigi Maggi (@AlessandroMagg4) February 17, 2023

Όλα Πράσινα.