Ο Γιάννης Αλαφούζος θα εκπροσωπήσει τον Παναθηναϊκό στην συνάντηση με τον Στιβ Μπένετ, έχοντας μάλιστα… συγκεκριμένα πράγματα να του πει.

Την Δευτέρα 27/3 θα πραγματοποιηθεί συνάντηση ανάμεσα στον Στιβ Μπένετ και τις 6 ομάδες των Stoiximan Super League Playoffs, προκειμένου να συζητηθεί φυσικά το κομβικό ζήτημα της διαιτησίας.

Ο Παναθηναϊκός λοιπόν θα εκπροσωπηθεί από τον ίδιο τον Γιάννη Αλαφούζο, ο οποίος θέλει να μιλήσει απευθείας με τον αρχιδιαιτητή και έχει συγκεκριμένα ζητήματα να θέσει επί τάπητος.

Συγκεκριμένα, ο μεγαλομέτοχος της «πράσινης» ΠΑΕ θέλει να μάθει τα κριτήρια επιλογής των διαιτητών, ειδικά τώρα που η ΕΠΟ αποφάσισε να αυξήσει τις αμοιβές τους, αλλά και το γιατί δεν υπάρχει online επικοινωνία με τις άλλες Ομοσπονδίες, ώστε να είναι γνωστό ποιοι διαιτητές είναι διαθέσιμοι.

Παράλληλα, ο Αλαφούζος θα εκφράσει τα έντονα παράπονά του για την διαιτησία του Νταμπάνοβιτς στην «Αγιά Σοφιά» και θα ζητήσει εγγυήσεις για τον ορισμό ικανών διαιτητών στις υπόλοιπες 9 αγωνιστικές, οι οποίες θα κρίνουν και τον τίτλο.

Όλα Πράσινα.