Ρεπορτάζ και σχολιασμό της επικαιρότητας περιελάμβανε η 19η εκπομπή της «Green Monday» με τους Χρήστο Δημόπουλο και Άρη Αντωνόπουλο στο «Όλα Πράσινα». Τι ειπώθηκε για την αντιμετώπιση που έχει ο ποδοσφαιρικός Παναθηναϊκός από μια μερίδα του κόσμου του.

Χρήστος Δημόπουλος και Άρης Αντωνόπουλος τάραξαν τα «νερά» και στην 19η εκπομπή της «Green Monday» στο «Όλα Πράσινα», στην οποία έγινε μεταξύ άλλων συζήτηση για την αντιμετώπιση που έχει ο ποδοσφαιρικός Παναθηναϊκός από μια μερίδα του κόσμου του.

Όπως ειπώθηκε, είναι αδιανόητο ορισμένοι να «ξεπλένουν» τα διαιτητικά λάθη εις βάρος του «Τριφυλλιού», όπως ολοφάνερα συνέβησαν στο ματς με τον ΟΦΗ, επειδή ο «χ» Ακαϊντίν ή ο «ψ» Ούγκο δεν αποδίδει τα αναμενόμενα. Ακόμα και με τα λάθη που έγιναν π.χ. στην Κρήτη, οι «πράσινοι» δικαιούνταν να πάρουν το πέναλτι και το τρίποντο στο τέλος.

Επίσης, υπογραμμίστηκε ότι αυτή η συγκεκριμένη και μικρή μερίδα μοιάζει σαν να «πολεμάει» την ομάδα, θεωρώντας πως ο Παναθηναϊκός είναι ο Γιάννης Αλαφούζος, κάτι που δεν ισχύει. Ο Παναθηναϊκός, σε όλα τα τμήματα και σε όλα τα σπορ, είναι πάνω από πρόσωπα.

Όλα Πράσινα.