Ο Ραχμάν Μπάμπα έστειλε το δικό του μήνυμα, τόνισε πως είναι καλά στην υγεία του και ευχαρίστησε τον Γιώργο Βαγιαννίδη.

Ο Ραχμάν Μπάμπα «πάγωσε» την Λεωφόρο με τον σοβαρό τραυματισμό του, αφού έχασε τις αισθήσεις του μετά από σύγκρουση με τον Βαγιαννίδη στα τελευταία λεπτά της παράτασης.

Ο παίκτης του ΠΑΟΚ μάλιστα οδηγήθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο, με όλο τον κόσμο στις εξέδρες να τον χειροκροτά, ενώ τα νέα για την κατάσταση της υγείας του είναι θετικά.

Ο ίδιος έστειλε μέσα από τα social media το πρώτο του μήνυμα και ευχαρίστησε μάλιστα τον Βαγιαννίδη, για το έντονο ενδιαφέρον που έδειξε όσο βρισκόταν στο νοσοκομείο.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε:

«Γεια σας, ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους για το ενδιαφέρον και τις ευχές τις τελευταίες 12 ώρες. Ευτυχώς αναρρώνω καλά και δεν έχω υποστεί μεγάλη ζημιά. Θέλω επίσης να πω ένα μεγάλο ‘ευχαριστώ’ στον Γιώργο Βαγιαννίδη που με πρόσεξε προσωπικά στο νοσοκομείο. Ήταν ένα δύσκολο βράδυ, όμως σύντομα θα τρέχω ξανά πάνω-κάτω».

Hello, just wanted to thank everyone for their concern and well wishes in the last 12 or so hours. Thankfully I’m recovering well and scans have shown no major damage. I’d like to also say a big thank you to Georgios Vagiannidis for personally checking in on me at the… pic.twitter.com/rrHLVqESNM— baba abdul-rahman (@babarahmangh) February 22, 2024

Όλα Πράσινα.