Τα όσα απίστευτα κάνει με τη «γαλανόλευκη» ο Τάσος Μπακασέτας, αποδεικνύουν την τεράστια κίνηση που έχει κάνει ο Παναθηναϊκός με τη μεταγραφή του.

Συγκλονιστικός ήταν απέναντι και στο Καζακστάν ο Τάσος Μπακασέτας, ανοίγοντας με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι το «δρόμο» για το θρίαμβο της Εθνικής Ελλάδας με το τελικό 5-0.

Πέρα από το γκολ που πέτυχε, ο αρχηγός της «γαλανόλευκης» έβγαλε ψυχή στο γήπεδο, έτρεξε απίστευτα, δεν άφησε ούτε μια μπαλιά χαμένη ακόμα κι όταν το σκορ είχε ξεφύγει, δείχνοντας πως αυτή η ομάδα (και δίκαια) είναι χτισμένη πάνω του.

Τα όσα τρομερά κάνει με την Εθνική, πάντως, δείχνουν και το πόσο μεγάλο «κόλπο γκρόσο» έχει πετύχει ο Παναθηναϊκός με την απόκτησή του. Έχει πάρει στα 30 του χρόνια τον φύσει και θέσει ηγέτη της «γαλανόλευκης», με την επίδρασή του στο «Τριφύλλι» να φαίνεται ήδη απτά, όπως επιβεβαιώθηκε φυσικά και στην τριάρα στον «αιώνιο» αντίπαλο μέσα στο Φάληρο.

Όπως είχαμε επισημάνει και στην «Green Monday», άλλωστε, ο Μπακασέτας είναι δίχως συζήτηση η μεταγραφή της χρονιάς στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Δεν αργεί η ώρα που θα γίνει αρχηγός και στον Παναθηναϊκό!

Όλα Πράσινα.