Κώστας Μπακογιάννης και Νίκος Χατζηνικολάου είχαν έναν… επικό διάλογο, σχετικά με το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό.

Παναθηναϊκός και Stoiximan μαζί για τα 3 επόμενα χρόνια! Μάθε περισσότερα

Αναλυτικά ο διάλογος που έγινε στον «Real FM»:

Μπακογιάννης: «Το γήπεδο του Παναθηναϊκού θα είναι το καλύτερο γήπεδο της Ελλάδος, το οποίο έχει δημοπρατηθεί εδώ και δύο εβδομάδες».

Χατζηνικολάου: «Είδατε ότι δεν σας διέκοψα που είπατε το καλύτερο γήπεδο της Ελλάδος. Το καλύτερο γήπεδο της Ελλάδος είναι για τον καθένα μας αυτό που αισθάνεται χαρούμενος (σ.σ γέλια)».

Μπακογιάννης: «Εσείς είστε ένας αντικειμενικός δημοσιογράφος και αναγνωρίζετε μια αντικειμενική πραγματικότητα (σ.σ. γέλια)».

Χατζηνικολάου: «Όχι, δεν είμαι αντικειμενικός, είμαι βαμμένος Ολυμπιακός. Δεν είμαι καθόλου αντικειμενικός στο συγκεκριμένο θέμα και το ομολογώ δημόσια».

Μπακογιάννης: «Δεν πειράζει κ. Χατζηνικολάου κανένας δεν είναι τέλειος. Μην στεναχωριέστε έχετε πάντα χρόνο μπροστά σας (σ.σ. γέλια). Εγώ επιμένω παρότι μιλάω σε έναν βαμμένο Ολυμπιακό: Το καλύτερο γήπεδο της Ελλάδος θα είναι έτοιμο το 2026. Το γήπεδο έχει δημοπρατηθεί εδώ και δύο εβδομάδες. Ξέρετε, σημασία βέβαια δεν έχει μόνο το γήπεδο. Σημασία έχει ότι μία ευρύτερη περιοχή, η περιοχή του Ελαιώνα, η οποία για δεκαετίες ολόκληρες ήταν ξεχασμένη και εγκαταλελειμμένη, που αν πάτε τώρα μια βόλτα είναι σκουπιδότοπος, θα ξανανιώσει και θα κερδίσει μια νέα ευκαιρία στη ζωή.

Μαζί με το γήπεδο έχουμε μια πολύ μεγάλη επένδυση στις υποδομές, έχουμε μια πολύ μεγάλη επένδυση στους χώρους πρασίνου και έχουμε ένα σύγχρονο σχεδιασμό βιώσιμο. Να το πω όσο πιο σχηματικά μπορώ: Ό,τι είχε πάει λάθος με την Αθήνα τα τελευταία χρόνια θέλουμε να το κάνουμε σωστά στο Βοτανικό με σχεδόν 50% πράσινο και ταυτόχρονα κερδίζουμε στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας έναν πνεύμονα. Έναν πνεύμονα οξυγόνου, έναν πνεύμονα ζωής στην καρδιά της πόλης».

Χατζηνικολάου: «Είναι πολύ σημαντικό και αυτό. Όπως είναι πολύ σημαντικό για το ελληνικό ποδόσφαιρο να έχουμε καινούργια και ωραία γήπεδα. Να ανέβει δηλαδή συνολικά η ποιότητα και η εικόνα του ελληνικού ποδοσφαίρου».

Όλα Πράσινα.