Ο Μπερνάρ μίλησε για την ατάκα του Τερίμ περί παραμονής του αλλά και την ευκαιρία που έχασε στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα, πριν βάλει τα δύο υπέροχα γκολ.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε στην κάμερα της Cosmote TV:

Για την ατάκα του Τερίμ ότι πρέπει ο Παναθηναϊκός να διαπραγματευτεί με την Ατλέτικο Μινέιρο για την παραμονή του: «Τα πράγματα είναι δύσκολα από την στιγμή που έχω υπογράψει ένα συμβόλαιο με μία άλλη ομάδα. Η Ατλέτικο Μινέιρο με περιμένει και περιμένει πολλά από μένα και να σας πω και εγώ θέλω να επιστρέψω και λίγο στο σπίτι μου.

Όμως, όπως βλέπετε, όσο είμαι εδώ, συνεχίζω, τα δίνω όλα και κάνω ό,τι περισσότερο μπορώ γιατί θέλω και να κερδίσω το Πρωτάθλημα και να κατακτήσω ό,τι άλλο μπορώ και ουσιαστικά να κάνω μια καλή και σωστή πορεία όσο είμαι ακόμη στην Ελλάδα.

Συνεχίζω την δουλειά μου, κάνω και την αυτοκριτική μου, δεν θα έπρεπε να χάσω τις ευκαιρίες που έχασα αλλά συνεχίζω, είναι ένα καπρίτσιο για μένα, συνεχίζω…».

Για την κλασική ευκαιρία που είχε στο πρώτο ημίχρονο: «Είτε σκοράρω, είτε δίνω ασίστ, αυτό που κοιτάω είναι μέχρι το τέλος να βοηθήσω την ομάδα μου. Είναι η τρίτη φορά που έχασα τέτοιο γκολ. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να εντείνω ακόμη περισσότερο τη συγκέντρωση μου, την ετοιμασία μου, ώστε να μπορώ να βελτιωθώ κι αλλο. Δεν σκέφτομαι κάτι που έγινε, είναι λάθη, πρέπει να προχωρήσω μπροστά και σκέφτομαι πάντα τη βελτίωση μου».

Όλα Πράσινα.