Βλέπεις τον Βραζιλιάνο και δεν μπορείς να διανοηθείς, πως αυτός ο άνθρωπος δεν θα συνεχίσει για χρόνια στον Παναθηναϊκό.

Πραγματικά, κάθε φορά που βλέπεις τον Μπερνάρ σε αυτήν την τελική ευθεία της σεζόν για τον Παναθηναϊκό, είναι πραγματικά να απορείς ευχάριστα. Το παιδί αυτό είναι συγκλονιστικό, κάνει κατάθεση ψυχής και κυριολεκτικά, παίζει σαν να μην έχει υπογράψει ποτέ στην Ατλέτικο Μινέιρο. Σαν να μην τον νοιάζει τίποτα, πέρα από τα να έρθει στη Λεωφόρο ο τίτλος του πρωταθλητή.

Η όλη στάση αυτή του Βραζιλιάνου, δείχνει στην ουσία από τι «μέταλλο» είναι φτιαγμένος. Και αυτό ξεπερνά τα όρια του επαγγελματισμού. Το να κυνηγάει τον Άμραμπατ σαν… μανιασμένος μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο στο «Απ. Νικολαΐδης», δείχνουν πόσο «κάψα» έχει να φύγει πρωταθλητής από την Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό.

Το «Τριφύλλι» και ειδικότερα ο Φατίχ Τερίμ έχει την μεγάλη τύχη σε αυτό το κρίσιμο σημείο της χρονιάς, να βλέπει όλα τα βαριά του «όπλα» στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Από τον Μπερνάρ και τον Τσέριν, μέχρι φυσικά τον Μπακασέτα και τον Ιωαννίδη. Και σε αυτή τη «μάχη» που αναμένεται, ούτε… μισός δεν περισσεύει.

Όλα Πράσινα.