Ο Μπερνάρ μίλησε για τη νίκη επί του Ολυμπιακού αλλά και την επιθυμία του να κατακτήσει τον τίτλο με το «Τριφύλλι».

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε στην «SportDay»:

«Θέλω να φύγω από τον Παναθηναϊκό ως πρωταθλητής. Θα δώσω όλη μου την καρδιά και όλη την ενέργειά μου για να το καταφέρω αυτό. Το μυαλό μου και η ψυχή μου είναι πάντα επικεντρωμένα στο πώς θα νικήσω. Πάντα δίνω τον καλύτερό μου εαυτό, προπονούμαι σκληρά. “OK”, ορισμένες φορές τα πράγματα μπορεί να μην πηγαίνουν καλά, αλλά πάντα προσπαθώ να βγάζω ό,τι καλύτερο για την ομάδα.

Αυτό έχω μέσα μου ως φιλοσοφία και ως τρόπο ζωής. Αυτό θα συνεχίσω μέχρι την τελευταία μέρα που θα παίζω στον Παναθηναϊκό. Έχουμε μπροστά μας άλλους τέσσερις μήνες και θα κάνω τα πάντα για να πετύχουμε και να μείνουν σε όλους μας αξέχαστοι». 

Για τα στοιχεία που έκαναν τη διαφορά για τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι: «Κάναμε ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι. Αυτού του είδους τα παιχνίδια δεν είναι μόνο θέμα ποιότητας. Είναι πάνω απ’ όλα θέμα καρδιάς. Πρέπει να παλέψεις, να τρέξεις πολύ, να κάνεις θυσίες μέσα στον αγωνιστικό χώρο, να κάνεις πράγματα που συνήθως δεν κάνεις. Είναι θέμα γοήτρου, ιστορίας και για εμάς ήταν πολύ σημαντικό να πάρουμε μ΄πια τέτοια νίκη, σε τέτοιο παιχνίδι για πρώτη φορά φέτος.

Είναι πολλά αυτά που πρέπει να κάνεις στον αγωνιστικό χώρο για να νικήσεις. Δεν έχει σημασία αν θα παίξεις πολύ καλά, αυτό που μετράει είναι να νικάς. Στο τέλος πήραμε αυτούς τους τρεις βαθμούς που ήταν πολύ σημαντικοί για να συνεχίσουμε να παλεύουμε για το Πρωτάθλημα και να επιστρέψουμε στην κορυφή της βαθμολογίας». 

Όλα Πράσινα.