Ο Μπερνάρ επιβεβαίωσε την αποχώρησή του από τον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι και τόνισε πως μέχρι τότε θα τα δώσει όλα για την κούπα!

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε στην κάμερα της Cosmote TV:

«Τα ντέρμπι δε τα κερδίζεις με την τακτική. Αυτά τα ντέρμπι κερδίζονται με τη μάχη, τη θέληση. Ξέρουμε τι σημαίνουν τα ντέρμπι, εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες. Επιθετικά και αμυντικά παίξαμε πολύ καλά.

Δε συμφωνώ με το ότι παίξαμε άσχημα στην Τούμπα. Είχαμε ευκαιρίες, ο ΠΑΟΚ εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες του αλλά τα πράγματα γυρίζουν. Πλέον έχουμε μία γεμάτη εβδομάδα για να προετοιμαστούμε, κρατάμε τους τρεις βαθμούς και θα σε κάθε ματς το σημαντικό είναι αυτό. 

Είναι δύσκολο να πω τι είπα στον Τερίμ. Όλοι ξέρουμε την κατάσταση, όλα τα είπαν στη Βραζιλία και εδώ. Πλησιάζει το τέλος του συμβόλαιού μου εδώ, περίμενα ένα μήνα τον Παναθηναϊκό δεν είχα απάντηση και έτσι αναγκάστηκα να μιλήσω σε άλλους συλλόγους και να καταλήξω στη Μινέιρο. Μέχρι να φύγω θα δίνω τα πάντα, θα παίξω μέχρι το τέλος, με σεβασμό στον κόσμο και το σύλλογο μέχρι το τέλος και να πάρουμε όσα μπορούμε».

Όλα Πράσινα.