Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με την iMOB.

Αναλυτικά:

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός και η iMOB ανακοινώνουν την έναρξη της χορηγικής τους συνεργασίας για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο (2022-2023).Η εταιρεία IMOB ΑΕ ιδρύθηκε το 2014 και δραστηριοποιείται στο χώρο της πώλησης κινητών συσκευών, υπολογιστών, tablet και αξεσουάρ με σκοπό την εξυπηρέτηση πελατών λιανικής και χονδρικής.

Με οδηγό το όραμα του ιδρυτή της και την αγάπη για την εξελισσόμενη τεχνολογία, κατάφερε να εδραιωθεί στον χώρο αυτό και προσπαθεί μαζί με όλα τα μέλη της να εξυπηρετεί γρήγορα και αποτελεσματικά τους πελάτες της. Η IMOB δεν είναι απλώς μια εταιρεία που ασχολείται με προϊόντα τεχνολογίας. Έχει ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα και βασίζεται στις ανθρώπινες σχέσεις. Γι’ αυτό και από το 2014 έως και σήμερα έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα σταθερό δίκτυο συνεργατών και να εξασφαλίσει την ανοδική της πορεία στον τομέα του εμπορίου.

Η συμβολή της στην αγορά εργασίας δεν σταματά όμως εκεί. Η IMOB είναι υπέρμαχος του ελληνικού αθλητισμού και τον ενισχύει με κάθε δυνατό τρόπο.

Σε αυτό το πλαίσιο κινείται και η συνεργασία της με την ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού με την ευχή αυτή να συνδυαστεί από επιτυχίες και για τις δύο πλευρές».

Όλα Πράσινα.