Ο κομβικός ρόλος του Εργκίν Αταμάν στην πολυπόθητη παραμονή του Αμερικανού παικταρά στο ΟΑΚΑ.

Είναι κοινό μυστικό ότι η παραμονή του Κέντρικ Ναν στο ΟΑΚΑ αποτελεί διακαή πόθο του Παναθηναϊκού. Οι «πράσινοι» θέλουν να επενδύουν πάνω στον Αμερικανό παικταρά, γι’ αυτό άλλωστε του έχουν καταθέσει ήδη τεράστια πρόταση για νέο διετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Είναι δεδομένο ότι ο Ναν έχει «ψηθεί» με την προοπτική να μείνει στον Παναθηναϊκό. Του αρέσει η ομάδα, απολαμβάνει την παρουσία του στη χώρα μας και ταυτόχρονα, βλέπει τον εαυτό του και την οικογένειά του να ζουν όπως ο ίδιος θέλει στην Αθήνα. Όλα αυτά, έχουν καταστήσει το «Τριφύλλι» ξεκάθαρο φαβορί για να τον υπογράψει.

Την ίδια στιγμή, καίριο ρόλο στην όλη προσπάθεια ανανέωσης του Κέντρικ Ναν έχει παίξει και ο Εργκίν Αταμάν. Πέρα από τις όποιες συζητήσεις τους, ο Τούρκος τεχνικός έχει δώσει στον Αμερικανό γκαρντ την ελευθερία που θέλει και ψάχνει στο παρκέ. Ο Ναν ξέρει πόσο σημαντικός είναι για το παιχνίδι του Αταμάν και αυτό, είναι κάτι δεν θέλει να το αλλάξει με τίποτα. Εξού και είναι ελάχιστες πιθανότητες να πάει σε οποιαδήποτε άλλη ευρωπαϊκή ομάδα, πλην του Παναθηναϊκού.

Όλα Πράσινα.