Ο Μπαρτολομιέι Ντραγκόφσκι μίλησε για την εκπληκτική του εμφάνιση στα πέναλτι αλλά και την συνέχεια της σεζόν.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε στην «SportDay»:

«Είμαι μία νύχτα για να τη θυμάσαι για πάντα. Δεν έχω ξαναζήσει κάτι αντίστοιχο στην καριέρα μου. Είμαι πολύ χαρούμενος για όλους και πάνω απ’ όλα για την ομάδα. Την αξίζαμε την πρόκριση στο σύνολο και των δύο αγώνων. Όλα τα παιδιά τα έδωσαν όλα και συνεχίσαμε όλοι μας να πιστεύουμε μέχρι το τέλος, ακόμη κι όταν τα πράγματα δεν πήγαιναν καλά σ’ αυτό το ματς. Το πιστεύαμε μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο πως θα μπορούσαμε να μειώσουμε στο σκορ και να πάμε τον αγώνα στα πέναλτι. Είναι συγκλονιστικά τα συναισθήματα να παίρνεις μία τέτοια πρόκριση μπροστά στους φιλάθλους μας. Είναι κάτι πολύ ξεχωριστό αυτό που έγινε…».

Για τη διαδικασία των πέναλτι: «Έπρεπε να μείνω συγκεντρωμένος, να βγάλω καλύτερες αντιδράσεις σ’ εκείνες τις στιγμές που ο αντίπαλος είχε την ευκαιρία να πάρει την πρόκριση στις δικές του εκτελέσεις. Ξέρεις, είχα… θυμώσει για τα δύο πρώτα πέναλτι, διότι βιάστηκα να πέσω στη μία πλευρά. Κάθισα και μίλησα με τον εαυτό μου μέσα στο κεφάλι μου και στο τέλος είπα “ηρέμησε και κάνε αυτό που πρέπει να κάνεις για να προκριθούμε”. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον προπονητή τερματοφυλάκων της ομάδα μας (σ.σ. Γιώργος Μουντάκης), που μας προετοίμασε πολύ καλά για τα πέναλτι. Αυτό που καταφέραμε ανήκει σε όλη την ομάδα και την ποιότητά της. Ήταν συλλογική δουλειά η πρόκρισή μας στον τελικό. Ήταν επίτευγμα όλων των παικτών, του τεχνικού τιμ, όσων εργάζονται στην ομάδα». 

Για τη συνέχεια της σεζόν: «Τώρα πρέπει να συγκεντρωθούμε στους επόμενους 2.5 μήνες στο Πρωτάθλημα για να πετύχουμε κι εκεί τον μεγάλο στόχο μας. Το Κύπελλο -για την ώρα- θα πάει λίγο πιο πίσω χρονικά, για να επικεντρωθούμε στη λίγκα. Θέλουμε όμως πάρα πολύ και τους δύο τίτλους και θα πολεμήσουμε μέσα στο γήπεδο με όλες τις δυνάμεις μας για να τα καταφέρουμε».

Όλα Πράσινα.