Πρωτοφανές ξέσπασμα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου κατά της ΕΟΚ, τόσο για την ατιμωρησία του Γιώργου Μπαρτζώκα, όσο και για τις άθλιες διαιτησίες στα «αιώνια» ντέρμπι.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

«Για όσους μου λέτε για εμένα και αυτά που έχω κάνει στο παρελθόν. Πρώτον, έχω τιμωρηθεί πάρα πολλές φορές, πληρώνοντας ατελείωτα χρήματα, μη μπορώντας να πάω στο γήπεδο, έχοντας ξεφτιλιστεί δημοσίως. Γιατί έκανα λάθη. Ζήτησα ένα δισεκατομμύριο φορές συγγνώμη δημόσια και το κάνω και πράξη.

Αυτό λοιπόν το ανθρωπάκι θα το τιμωρήσει ποτέ κανένας; Γιατί γίνεστε συνεπύθυνοι! Από τον Πρωθυπουργό, τον Υπουργό Αθλητισμού, τον πρόεδρο του ΕΣΑΚΕ, τον πρόεδρο της ΕΟΚ. Κανένας σας; Τόσο ξεφτίλες είσαστε όλοι; Κανένας σας δεν βλέπει τι γίνεται; Υποτίθεται γίνεται μια εθνική προσπάθεια κατά της βίας. Για αυτόν τον γελοίο;

Εγώ θυμάμαι τον Γρηγόρη Δημητριάδη, τον Λευτέρη Αυγενάκη, να κάνουν τεράστιο αγώνα για να βγει ο κύριος Λιόλιος, γιατί ο Βασιλακόπουλος λέει δεν έκανε. Πιστεύω να είδατε τον αγώνα χτες και τους περσινούς και τους προπέρσινους. Τι έχετε να πείτε; Όλα εντάξει με την ΕΟΚ; Όλα εντάξει με τον Μπαρτζώκα; Όλα είναι καλά τώρα; Υποτίθεται κάνουμε προσπάθεια εθνική κατά της βίας. Όλοι. Τι θα γίνει; Έτσι θα είναι οι αποδόσεις των διαιτητών σε κάθε παιχνίδι; Γιατί μια φορά μπορεί να μην είναι καλή, μέσα στο πρόγραμμα είναι, όπως και οι αθλητές. Τρεις νίκες στην Ελλάδα και δύο ο Ολυμπιακός στο εξωτερικό. Φανταστείτε αυτά να είχαν γίνει επί Βασιλακόπουλου.

Ξέρετε εκεί στην ΕΟΚ, με το να βλέπετε όλα τα βήματα που κάνει ο Παναθηναϊκός συνολικά και το τι κάνει ο Ολυμπιακός, πίστευα ότι θα καταλάβετε -αν σας ενδιαφέρει το καλό του μπάσκετ- και θα έπρεπε κάπως να αλλάξετε τα μυαλά σας. Από την στιγμή που είναι ξεκάθαρο, όλη η Ευρώπη μιλάει για τον Παναθηναϊκό και το τι έχει κάνει, όχι μόνο εντός παρκέ, μιλάω για εκτός. Βλέποντας το τι γίνεται στον Ολυμπιακό, εγώ περίμενα ότι θα υπάρχουν αντιδράσεις, ότι σας ενδιαφέρει το καλό του μπάσκετ. Να έρθουν χορηγοί, να έρθει ο κόσμος στα γήπεδα. Πλέον όμως πείστηκα ότι δεν σας ενδιαφέρει τίποτα. Το μόνο που σας ενδιαφέρει είναι να εκδικηθείτε τον Παναθηναϊκό γιατί πιστεύετε ότι ο Βασιλακόπουλος μπλα μπλα μπλα. Άρα μην κοροϊδεύετε εκεί στην ΕΟΚ. Έπεσαν οι μάσκες!».

Όλα Πράσινα.