Ο Πάμπλο Λάσο αποτελεί τον μεγάλο στόχο του Παναθηναϊκού για το καλοκαίρι, σε μια περίπτωση που δεν είναι πάντως καθόλου εύκολη!

Πριν από λίγο καιρό ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είχε υπερασπιστεί την επιλογή του Ντέγιαν Ράντονιτς, αναφέροντας πως είναι καλύτερη από αυτή του Πάμπλο Λάσο, ο οποίος δεν έχει δοκιμαστεί ποτέ με μικρότερα μπάτζετ.

Η παταγώδης αποτυχία του Μαυροβούνιου όμως έχει αλλάξει τα δεδομένα και πλέον ο Ισπανός τεχνικός αποτελεί στο μυαλό του μεγαλομετόχου της «πράσινης» ΚΑΕ μια λύση ασφάλειας, η οποία μπορεί να εγγυηθεί ένα καλύτερο μέλλον.

Σε πρώτη φάση ο «Εξάστερος» θα πορευτεί μέχρι το τέλος της σεζόν με τον Χρήστο Σερέλη στον πάγκο του, όμως ήδη έχουν ξεκινήσει οι επαφές με τον Λάσο, προκειμένου να αναλάβει την ομάδα το καλοκαίρι και να δημιουργήσει έναν Παναθηναϊκό ικανό να επιστρέψει στην φυσική του θέση!

Δεδομένα ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είναι αποφασισμένος να δημιουργήσει την επόμενη σεζόν μια πιο ακριβή και καλύτερα δομημένη ομάδα και μένει να φανεί εάν ο πρώην τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης θα είναι τελικά αυτός που θα αναλάβει το «χτίσιμό» της.

Πάντως, τα ζητήματα που προκύπτουν προς διευθέτηση είναι αρκετά. Αρχικά, το οικονομικό που αφορά τον ίδιο τον προπονητή, αλλά κι αυτό που αφορά τον σχεδιασμό της ομάδας. Όπως επίσης και το γεγονός πως ο έμπειρος Ίβηρας κόουτς δεν αρέσκεται να αναλαμβάνει ομάδες μεσούσης της αγωνιστικής περιόδου, προτιμώντας να βρει ένα project από το καλοκαίρι και μετά.

Αν ξεπεραστούν όλα τα παραπάνω, τότε δεν αποκλείεται να δούμε τον Πάμπλο Λάσο στο ΟΑΚΑ λίαν συντόμως. Ωστόσο, έστω και το οικονομικό αν λυθεί, τότε ο Ισπανός θα αποτελέσει το ακλόνητο φαβορί για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Παναθηναϊκού από το καλοκαίρι και μετά.

{“@context”:”http://schema.org”,”@type”:”VideoObject”,”name”:”Όμορφη στιγμή | Ο Γιουλ έδωσε το τρόπαιο στον Λάσο για να το σηκώσει “,”description”:”Συγκινητική πρωτοβουλία του αρχηγού της Ρεάλ που έδωσε στον Λάσο το τρόπαιο του πρωταθλήματος για να το σηκώσει πρώτος “,”thumbnailUrl”:”https://i1thumbs.glomex.com/dC1icnltcWgyYzByMHgvMjAyMi8wNi8xOS8xOC8xNF8wOV82MmFmNjc3MWIzNjRjLmpwZw==/profile:player-960×540″,”duration”:”PT1M2S”,”uploadDate”:”2022-06-19T18:12:56.000Z”,”embedUrl”:”https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=40599v17kiaczo36&playlistId=v-ckubalrken7l”,”provider”:{“@type”:”Organization”,”name”:”glomex GmbH”,”logo”:{“@type”:”ImageObject”,”url”:”https://player.glomex.com/logo_v@2x.png”,”width”:136,”height”:146}},”regionsAllowed”:”GR”}

{“@context”:”http://schema.org”,”@type”:”VideoObject”,”name”:”«Αν επιβεβαιωθεί αυτό…» – Σοκαρισμένη η Αγγελική Νικολούλη”,”description”:”Μια σημαντική μαρτυρία για μια πολύκροτη υπόθεση που έχει ερευνήσει παλιότερα το «Φως στο Τούνελ» και η Αγγελική Νικολούλη, έφτασε στην εκπομπή το βράδυ της Παρασκευής.”,”thumbnailUrl”:”https://imageservicethumbs.glomex.com/dC1jNWN5MW53cGJ5bnQvMjAyMy8wMi8xNy8yMi80OF80M182M2YwMDQ0YjEyM2FkLmpwZw==/profile:player-960×540″,”duration”:”PT4M”,”uploadDate”:”2023-02-17T22:49:54.000Z”,”embedUrl”:”https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=40599v1wl7ixicgx&playlistId=v-cql725uq9d41″,”provider”:{“@type”:”Organization”,”name”:”glomex GmbH”,”logo”:{“@type”:”ImageObject”,”url”:”https://player.glomex.com/logo_v@2x.png”,”width”:136,”height”:146}}}

Όλα Πράσινα.