Γνωστός για το ήθος του μέσα και έξω από τα παρκέ, αλλά και την ευαισθησία του ο Κώστας Σλούκας αναλαμβάνει να είναι ο πρεσβευτής του 8ου No Finish Line Athens και σας προσκαλεί όλους να τρέξετε ή να περπατήσετε στην Αγορά του ΟΑΚΑ από τις 15 έως τις 19 Μαΐου 2024, συγκεντρώνοντας χιλιόμετρα Αγάπης για το «Μαζί για το Παιδί»!

Ο έμπειρος γκαρντ του Παναθηναϊκού και κάτοχος τριών τίτλων στην Euroleague, back to back με τον Ολυμπιακό και στη συνέχεια με την Φενέρμπαχτσε, καθώς επίσης αναρίθμητων συλλογικών και ατομικών διακρίσεων, είναι παντρεμένος με την Μαρία Δαρσινού και μαζί έχουν ήδη ένα κοριτσάκι 2,5χρονών και περιμένουν το δεύτερο παιδάκι τους.

Ο αρχηγός του «τριφυλλιού» αποτελεί πρότυπο για τα νέα παιδιά και στηρίζει έμπρακτα το έργο του 8ου NFL Athens, που σε συνεργασία με το «Μαζί για το Παιδί», συγκεντρώνει χρήματα και συμβάλλει σε ετήσια βάση στην υλοποίηση παιδικών προγραμμάτων οργανώσεων, ιδρυμάτων και συλλόγων, ενώ ταυτόχρονα εκπαιδεύει, επιμορφώνει και καλλιεργεί, νοοτροπία και κουλτούρα διάδοσης-στήριξης-συμμετοχής σε φιλανθρωπικές δράσεις.

Ο Κώστας Σλούκας, μιλώντας στο nflathens.com για την ανάληψη του νέου του ρόλου ως πρεσβευτής της διοργάνωσης, υπογράμμισε:

«Είναι μια πολύ όμορφη δράση που γίνεται στο ΟΑΚΑ από 15 έως 19 Μαΐου. Πρόκειται για τον μεγαλύτερο φιλανθρωπικό αγώνα που γίνεται στην Ελλάδα τα τελευταία 8 χρόνια, ο οποίος στηρίζει το έργο του «Μαζί για το Παιδί». Είναι πολύ ωραίο να έρθουν, μπαμπάδες, μαμάδες μαζί με τα παιδιά τους να τρέξουν και να στηρίξουν με αυτόν τον τρόπο την διοργάνωση.

Το παιδί είναι το μέλλον αυτού του κόσμου! Και εμείς οφείλουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατόν για όλα τα παιδιά που χρειάζονται την βοήθειά μας. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα βάλω και εγώ το δικό μου λιθαράκι μου για να στηρίξω αυτήν την προσπάθεια»!

Η εκκίνηση του 8ου No Finish Line Athens θα δοθεί την Τετάρτη 15 Μαΐου 2024 στις 9:30π.μ. στην Αγορά του ΟΑΚΑ και η λήξη του θα είναι μετά από 100 συνεχόμενες ώρες την Κυριακή 19 Μαΐου 2024 στις 13:30 στον ίδιο χώρο.

Σχετικά με το «Μαζί για το Παιδί»:

Το «Μαζί για το Παιδί» ξεκίνησε να λειτουργεί στην Ελλάδα το 1996 με σκοπό να ενώσει την προσπάθεια δέκα μη-κερδοσκοπικών σωματείων και ιδρυμάτων, που εργάζονται ισότιμα για την ευημερία περισσότερων από 30.000 παιδιών.

Τα σωματεία και ιδρύματα μέλη του «Μαζί για το Παιδί» είναι τα εξής:

Ίδρυμα «Η Παιδική Στέγη», Ίδρυμα Κοινωνικής Εργασίας «Χατζηπατέρειον» ΚΑΣΠ, Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών «Πόρτα Ανοιχτή», Σωματείο «Φίλοι του Θεοτόκος», Κέντρο Ειδικών Ατόμων «Η Χαρά», Πανελλήνια Ένωση Αγώνα κατά του Νεανικού Διαβήτη «ΠΕΑΝΔ», Σωματείο «Οι Φίλοι του Παιδιού», Φίλοι Εντατικής Θεραπείας Παιδιού «Πνοή», Οι Φίλοι της Μέριμνας «Η Μέριμνα».

Ακολουθήστε το No Finish Line Athens:

https://www.youtube.com/channel/UC9Vuy4T3024osQ34NnKfxJQ

https://www.tiktok.com/discover/no-finish-line-athens

https://www.facebook.com/NoFinishLineAthens/

https://www.instagram.com/nflathens/

Επικοινωνήστε με το No Finish Line Athens:

info@nflathens.com

Πηγή: nflathens.com

Όλα Πράσινα.