Όλο το ρεπορτάζ και το τρίτο ημίχρονο του νικηφόρου «αιώνιου» ντέρμπι της Basket League στο ΟΑΚΑ, είχε στο… μενού της η 21η «Green Monday» της σεζόν. Τι ειπώθηκε για τον ΣΠΟΥΔΑΙΟ Κώστα Σλούκα.

Χρήστος Δημόπουλος και Άρης Αντωνόπουλος τάραξαν τα «νερά» και στην 21η εκπομπή της «Green Monday» του «Όλα Πράσινα», στην οποία έγινε κουβέντα για τη σπουδαία βραδιά του Κώστα Σλούκα κόντρα στον Ολυμπιακό.

Όπως ειπώθηκε, ο αρχηγός του Παναθηναϊκού ήρθε στο ΟΑΚΑ για να σημάνει την έναρξη της νέας «πράσινης» δυναστείας. Δεν υπάρχει παίκτης στην Ευρώπη, που θα μπορούσε να αποκτηθεί και να αφήσει τόσο έντονα και τόσο γρήγορα, το αποτύπωμα και το στίγμα του στην ομάδα.

Όπως σημειώθηκε, ταυτόχρονα, ο Σλούκας δεν είναι… Σπανούλης! Σε αντίθεση με τον παλαίμαχο γκαρντ του Ολυμπιακού, ο Σλούκας δεν είχε όπως εκείνος την πολυτέλεια να… αποτύχει στον Παναθηναϊκό. Για παράδειγμα κατά την πρώτη χρονιά του Σπανούλη στον Πειραιά, το «Τριφύλλι» έραψε το 6ο αστέρι στη Βαρκελώνη το 2011. Ωστόσο ο νυν προπονητής της Εθνικής μπάσκετ είχε τόσο διάνυσμα χρόνου μπροστά του τότε, που κάποια στιγμή νομοτελειακά θα κατάφερνε να κατακτήσει πράγματα με τους «ερυθρόλευκους».

Αυτή την ευνοϊκή συνθήκη δεν την είχε τώρα ο Κώστας Σλούκας, γεγονός που αποδεικνύει το πόσο ΜΑΓΚΙΚΗ και ΜΟΝΑΔΙΚΗ είναι η απόφαση που πήρε το περασμένο καλοκαίρι, για να φορέσει την ένδοξη πράσινη φανέλα! Το μόνο του λάθος, ήταν ότι δεν την φόρεσε νωρίτερα.

Δείτε ξανά την 21η «Green Monday» του «Όλα Πράσινα» και όλα όσα ειπώθηκαν για τον ΗΓΕΤΗ Σλούκα:

Όλα Πράσινα.