Ο παίκτης που πρότεινε στον Μάικ Τζέιμς την επιστροφή του στον Παναθηναϊκό, χαρακτηρίζοντας μάλιστα τους «πράσινους» ως σπίτι του!

Αναλυτικά όσα είπε συγκεκριμένα ο Έρικ ΜακΚόλουμ για το μέλλον του Τζέιμς από το καλοκαίρι:

«Δεν υπάρχει άλλο μέρος σαν το σπίτι. Ο Μάικ (σ.σ. Τζέιμς) πρέπει να βρίσκεται στο δικό του. Θεωρώ ότι ο Παναθηναϊκός είναι το μέρος αυτό! Ο Ναν είναι στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του. Ο Μάικ Τζέιμς μπορεί να είναι το τέλειο κομμάτι στο σύστημά τους. Θα έχει ελευθερία με βάση το παιχνίδι του. Έχουν έναν εξαιρετικό ψηλό, όπως τον Λεσόρ. Το pick n’ roll του με τον Λεσόρ είναι κάτι πολύ όμορφο να το βλέπεις.

Μπορεί να παίξει και χωρίς τη μπάλα και αυτό να τον βοηθήσει να σκοράρει περισσότερο, όταν θα παίζει στο “1” ο Σλούκας και ο Γκραντ. Μου αρέσει η ευελιξία που έχουν σε αυτές τις θέσεις. Έχουν ανεβάσει το μπάτζετ, ψάχνουν σταρ και έχουν τη θέληση να επιστρέψουν στην κορυφή. Ποιον καλύτερο παίκτη να πάρουν;

Ο Παναθηναϊκός έχει το όνομα, την παράδοση, τα πάντα να φτάσει στη διαδρομή αυτή. Κάθε παίκτης θέλει να κερδίσει τίτλους, να πετύχει και να βγάζει λεφτά. Ο Παναθηναϊκός πληρώνει και ο πρόεδρος (σ.σ. Δημήτρης Γιαννακόπουλος) θα μπορούσε να κάνει το καλύτερο. Ο Παναθηναϊκός θα ήταν καλύτερη επιλογή για να πάρει τον τίτλο και να φτάσει σε αυτή την επιτυχία!».

Όλα Πράσινα.