Ο Ρούμπεν Πέρεθ μίλησε για την ανανέωση του συμβόλαίου του με τον Παναθηναϊκό κι εξέφρασε την μεγάλη του χαρά για αυτή την εξέλιξη.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

Περίμενες όταν ήρθες πως θα έμενες για τέσσερα χρόνια στην ομάδα;

«Είναι αλήθεια ότι η προσαρμογή δεν ήταν πολύ δύσκολη για εμένα, διότι υπήρχαν ήδη εδώ Ισπανοί ποδοσφαιριστές οι οποίοι με βοήθησαν, ώστε να προσαρμοστώ το συντομότερο δυνατόν. Το γεγονός πως βρίσκομαι για πρώτη φορά εκτός Ισπανίας στην αρχή μου φαινόταν κάπως. Όμως όλα πάνε καλά και είμαι χαρούμενος που το πέτυχα και βρίσκομαι εδώ εκμεταλλευόμενος την ευκαιρία που έχω!».

Είσαι 33 ετών και μόλις ολοκληρωθεί το συμβόλαιο θα είσαι 36. Έχεις σκεφτεί πως είναι πιθανό να κλείσεις την καριέρα σου στον Παναθηναϊκό;

«Όντως θα ολοκληρώσω το συμβόλαιο στα 36 μου. Είμαι πολύ χαρούμενος εδώ. Υπάρχει πολύς δρόμος ώστε να αναλύσω τι θα συμβεί στο μέλλον. Δίνω μεγάλη αξία όμως στο σύλλογο και στον τρόπο που αυτός αναπτύσσεται και ελπίζω να συνεχίσει έτσι για πολλά χρόνια ακόμα!».

Πως αισθάνεσαι με το νέο συμβόλαιο και ποιος είναι ο στόχος σου με τον Παναθηναϊκό;

«Προσωπικά είμαι πολύ χαρούμενος που ανανέωσα το συμβόλαιό μου με το σύλλογο. Θα είμαι εδώ για τουλάχιστον δύο χρόνια ακόμα».

Όλα Πράσινα.