Ο Ζβόνιμιρ Σάρλια θα ανανεώσει την συνεργασία του με τον Παναθηναϊκό, ενώ ο Αχιλλέας Πούγγουρας θα αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα.

Ο Παναθηναϊκός θέλει να τελειώσει όσο το δυνατόν συντομότερα τον σχεδιασμό του ρόστερ του και πέρα από το κομμάτι των μεταγραφών, προτεραιότητα αποτελούν και τα συμβόλαια που εκπνέουν στο φινάλε της σεζόν.

Πέρα από τον Κουρμπέλη, με τον οποίον γίνονται συζητήσεις και οι «πράσινοι» θέλουν να τον… δέσουν, υπάρχουν οι περιπτώσεις των Ζβόνιμιρ Σάρλια και Αχιλλέα Πούγγουρα, για τους οποίους ήταν εξ’ αρχής γνωστό πως ένας εκ των δύο θα συνεχίσει στην ομάδα.

Ο Σάρλια λοιπόν είναι αυτός που -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- θα παραμείνει στον Σύλλογο και θα επεκτείνει το συμβόλαιό του έως το 2025, έχοντας μάλιστα αναβαθμισμένο ρόλο, κάτι που απέδειξε ότι αξίζει με τις φετινές του εμφανίσεις.

Όσον αφορά τον Αχιλλέα Πούγγουρα, όλα δείχνουν πως θα αποχωρήσει από το «Τριφύλλι», με τους «πράσινους» να αναζητούν κεντρικό αμυντικό που θα διεκδικεί φανέλα βασικού και θα σχηματίσει μια εξαιρετική τετράδα με τους Σένκεφελντ, Μάγκνουσον και Σάρλια.

Όλα Πράσινα.