Έντονη κινητικότητα παρατηρείται στα ενδότερα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός με σκοπό την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας το προσεχές διάστημα.

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε ιδανικά τον πρώτο γύρο της κανονικής διάρκειας της Super League πριν το Παγκόσμιο Κύπελλο και πλέον έχει όλο τον χώρο και το χρόνο να ανασυνταχθεί και να προετοιμαστεί ενόψει της συνέχειας.

Στο πλαίσιο αυτής του της προετοιμασίας, το «Τριφύλλι» είναι δεδομένο πως θα ενισχυθεί μεταγραφικά, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να έχει εντοπίσει τις αδυναμίες του ρόστερ, που πρέπει να καλυφθούν.

Όπως είναι ήδη γνωστό, οι «πράσινοι» – εκτός απροόπτου – θα κινηθούν για την απόκτηση ενός μέσου και ενός εξτρέμ. Ουσιαστικά, ο Σέρβος τεχνικός θέλει να βρει δύο ποδοσφαιριστές που θα επιχειρήσουν να καλύψουν τα κενά που άφησαν πίσω τους οι τραυματίες Τρουιγιέ και Αϊτόρ.

Ουσιαστικά, στην παρούσα φάση οι Κυπελλούχοι Ελλάδος εργάζονται πυρετωδώς προκειμένου να βρεθούν οι κατάλληλοι ποδοσφαιριστές. Μάλιστα, το… ξεψάχνισμα έχει ξεκινήσει νωρίτερα του αναμενόμενου από τον 60χρονο κόουτς, με αποτέλεσμα να μην αποκλείεται να ολοκληρωθεί κάποια κίνηση ακόμη και στις πρώτες ημέρες του Ιανουαρίου.

Φυσικά, τόσο ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, όσο και άπαντες στον Παναθηναϊκό, τηρούν σιγήν ιχθύος αναφορικά με πιθανά ονόματα μεταγραφικών στόχων. Ωστόσο, αυτό που προκύπτει από το ρεπορτάζ και από την περιρρέουσα ατμόσφαιρα είναι η μεγάλη και ξεκάθαρη διάθεση της ομάδας για ενίσχυση.

Όμως, τα μεταγραφικά ζητήματα δεν αφορούν μόνο αφίξεις, αλλά και αποχωρήσεις. Ο Σαβιέρ, εφόσον προκύψει το οποιοδήποτε ενδιαφέρον, θα αποχαιρετήσει, καθώς δεν υπολογίζεται, ενώ το ίδιο θα συμβεί και με τον Αργύρη Καμπετσή και τον Σωκράτη Διούδη. Οι τρεις τους δεν πρόκειται να πάρουν λεπτά συμμετοχής, καθώς από το περασμένο καλοκαίρι δεν βρίσκονται στα πλάνα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς και ως εκ τούτου, αν υπάρξουν προτάσεις για την παραχώρησή τους, το πιθανότερο είναι να περάσουν την πόρτα της εξόδου στο «Γ. Καλαφάτης».

Όλα Πράσινα.