Ο coach Κωνσταντίνος Πανάς επαινεί μέσα από ένα μικρό βίντεο την ομαδικότητα του Παναθηναϊκού, που του έδωσε τη νίκη απέναντι στη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Είναι δεδομένο πως μια καινούργια ομάδα περνάει μέσα από διάφορες φάσεις, ειδικά στο κομμάτι των συνεργασιών. Οι προπονήσεις θα φέρουν τους αθλητές πιο κοντά και θα αρχίσουν να μαθαίνουν ο ένας τον άλλο, αλλά κυρίως θα αποκτήσουν αυτοπεποίθηση παίζοντας ο ένας πλάι στον άλλο.

Ο Παναθηναϊκός έχει κατηγορηθεί πως δεν παίζει ομαδικά και όχι άδικα. Το στοχευμένο παιχνίδι «ένας εναντίον ενός» με την ταχύτητα που παίζεται, έφερε αυτές τις απόψεις στην επιφάνεια.

Παρόλα αυτά, στην κατοχή που έκρινε το παιχνίδι, ο Παναθηναϊκός όχι μόνο ήταν ομαδικός, αλλά κατάφερε να ξορκίσει τον κακό του δαίμονα.

🆘Όταν μπορείς να επιτεθείς κάθετα με split στο split έχοντας παράλληλα καλές αποστάσεις και ομαδικότητα, μπορείς να κερδίσεις οποιαδήποτε άμυνα ❗️☘️#paobc #Oncetelestrator pic.twitter.com/4b0qEGkz8r— Konstantinos Panas (@Scouting_View) January 13, 2023

Πιο συγκεκριμένα, οι «πράσινοι» το τελευταίο διάστημα έψαχναν να βρουν μια λύση απέναντι στις άμυνες που έπαιζαν οι αντίπαλοι πάνω στο «ένας εναντίον ενός» του Μπέικον. Ο Αμερικανός έκανε σπουδαία δουλειά, όχι μόνο να «τρυπήσει» την άμυνα, αλλά να δημιουργήσει ένας σουτ για τον Γουόλτερς, και εκείνος με τη σειρά του ένα ακόμη καλύτερο σουτ για τον Γουίλιαμς!

Όλα Πράσινα.