Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με την ελληνική εταιρεία μόδας, PORTOBELLO’S.

Αναλυτικά:

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά την συνεργασία της με μια αμιγώς ελληνική εταιρεία-σταθμό στον χώρο της ανδρικής μόδας.

Το έμπειρο & καταρτισμένο προσωπικό των καταστημάτων PORTOBELLO’S, έχει αναλάβει την ένδυση της ομάδας μας εκτός των τεσσάρων γραμμών του παρκέ για τη σεζόν 2022-2023. Η εταιρεία PORTOBELLO’S παρέχει κοστούμια φτιαγμένα με το υψηλότερο επίπεδο δεξιοτεχνίας στο προπονητικό επιτελείο και στο management της ομάδας μας, ενώ προσφέρει σε όλους τους κατόχους διαρκείας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, έκπτωση 10% σε όλο το δίκτυο της.*

Η αλυσίδα καταστημάτων ανδρικής μόδας PORTOBELLO’S, είναι μέλος της ΚΟΤΡΩΤΣΙΟΣ ΑΒΕΕ. Αριθμεί 10 φυσικά καταστήματα στην Ελλάδα, 2 εμπορικές επωνυμίες  (το ομώνυμο ηλεκτρονικό κατάστημα και το brand LES GENTS). Από το 1975, η εταιρεία διαθέτει μια μεγάλη γκάμα από ανδρικά ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ, για κλασικό ή μοντέρνο ντύσιμο. Ανακαλύψτε την τέχνη του να ντύνεστε κομψά στα καταστήματα PORTOBELLO’S.

Σας καλούμε να επισκεφτείτε το ηλεκτρονικό κατάστημα καθώς και τις επίσημες σελίδες των καταστημάτων PORTOBELLO’S στα social media:

eShop: https://www.portobellos.gr/

Facebook: https://www.facebook.com/portobellosofficial/

Instagram: https://www.instagram.com/portobellosuomo/

#ForeverGentlemen

*αφορά συλλογές ρούχων έως και -40%, δεν ισχύει για παπούτσια και αξεσουάρ».

Όλα Πράσινα.