Ο coach Κωνσταντίνος Πανάς σχολιάζει τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Προμηθέα και εστιάζει στα καλά διαστήματα των «πρασίνων».

Από το πρώτο δεκάλεπτο μπορούσε κανείς να καταλάβει ότι πνευματικά ο Παναθηναϊκός βρισκόταν ήδη στο Final-8 του Κυπέλλου Ελλάδος. Καθόλου ενέργεια, καμία συγκέντρωση, άσχημες επιθετικές προσπάθειες, αλλά κυρίως καμία διάθεση για άμυνα αφού ο Προμηθέας διάβασε τα πάντα και πήρε μεγάλο κεφάλι στο σκορ.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο οι παίκτες είχαν μεγαλύτερη ενέργεια και φάνηκε από τον Δημήτρη Αγραβάνη, ο οποίος έκανε σπουδαία πράγματα κατά τη παρουσία του και διαδραμάτισε σπουδαίο ρόλο για να μπορέσει ο Παναθηναϊκός να επιστρέψει.

Φυσικά καταλυτική ήταν και η παρουσία του Πονίτκα, που παρά το διάστημα αποχής του έδειξε έτοιμος να προσφέρει!

Οι «πράσινοι» είχαν ως σπουδαίο κέρδος ορισμένους Έλληνες αθλητές, αλλά σίγουρα η συμμετοχή 31 λεπτών του Πάρις Λι ήταν κάτι που δεν ήθελε με τίποτα ο Ντέγιαν Ράντονιτς.

Ο Μαυροβούνιος τεχνικός έκανε πολλά τεχνάσματα, δοκίμασε πολλά σχήματα με σκοπό να αποβάλλει τη πίεση από τους βασικούς, αλλά για μεγάλο διάστημα αυτό δεν δούλεψε και ως εκ τούτου έπρεπε να τελειώσει το παιχνίδι με παίκτες που θα έπρεπε σήμερα να πάρουν ανάσες.

Όχι ότι έτρεξαν όλοι βέβαια…

Από εκεί και έπειτα ο Παναθηναϊκός κυνηγάει ένα… θαύμα που θα του αλλάξει όλη τη σεζόν και παρότι ο Ολυμπιακός μοιάζει έτη φωτός πιο μπροστά τη φετινή σεζόν, είναι ένα παιχνίδι ειδικών καταστάσεων και πάντα υπάρχει μια ελπίδα.

Όχι όμως στα χαρτιά. Αν οι παίκτες δεν δείξουν ότι το θέλουν αρκετά, δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα.

Όλα Πράσινα.