Αλεξί Τρουιγιέ και Λεάντρο Φρόκου προπονήθηκαν για πρώτη φορά μετά τους σοβαρούς τραυματισμούς τους!

Ο Παναθηναϊκός προετοιμάζεται πλέον για την τελευταία αναμέτρηση της φετινής σεζόν, στην οποία θα υποδεχθεί τον Άρη στην Λεωφόρο.

Τα νέα για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς λοιπόν ήταν αρκετά ευχάριστα, αφού για πρώτη φορά από όταν υποβλήθηκαν σε επέμβαση έδωσαν το «παρών» στην προπόνηση οι Αλεξί Τρουιγιέ και Λεάντρο Φρόκου!

Αμφότεροι ακολούθησαν το πρώτο μέρος του προγράμματος, σκορπώντας αισιοδοξία στις τάξεις της ομάδας. Όσον αφορά τους υπόλοιπους «πράσινους», είχαν προθέρμανση, rondo, παιχνίδι κυκλοφορίας της μπάλας και παιχνίδι στο μισό γήπεδο.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ:

«Με πρωινή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» συνεχίστηκε την Πέμπτη η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον τελευταίο αγώνα της σεζόν κόντρα στον Άρη.

Για πρώτη φορά μετά το σοβαρό τραυματισμό και την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκαν, οι Αλέξις Τρουιγιέ, Λεάντρο Φρόκου μπήκαν με την ομάδα, ακολουθώντας το πρώτο μέρος του προγράμματος. Οι Πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo, παιχνίδι κυκλοφορίας μπάλας και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι στο μισό γήπεδο».

Όλα Πράσινα.