Έπειτα από τις νέες εξελίξεις στο θέμα του Άντριου Άντριους, στον Παναθηναϊκό είναι αναγκασμένοι να αφήσουν ακόμη έναν ξένο παίκτη εκτός εγχώριου ρόστερ, μετά τον Μάριους Γκριγκόνις.

Τεράστια προβλήματα έχει προκαλέσει και θα συνεχίσει να προκαλεί στον Παναθηναϊκό ο Άντριου Άντριους με τη στάση που διατηρεί.

Ο Αμερικανός γκαρντ έχει πει «όχι» σε όλες τις προτάσεις που προέκυψαν για την απόκτησή του τους τελευταίους μήνες, αρνήθηκε να λάβει από τους «πράσινους» ολόκληρη την αξία του συμβολαίου του μέχρι το καλοκαίρι του 2023 και πλέον έκανε και κυβίστηση, όταν πρότεινε να αποχωρήσει έναντι 190 χιλ. ευρώ, αρνούμενος εν τέλει να δεχθεί το ποσό, κάνοντας σαφείς τις προθέσεις του.

Πλέον, οι ιθύνοντες του «Τριφυλλιού» δεν έχουν πολλές διαθέσιμες επιλογές. Το γεγονός ότι ο εν λόγω παίκτης δεν δέχεται να βάλει την υπογραφή του προκειμένου να τεθεί εκτός της 7άδας των ξένων, που αφορά τις εγχώριες διοργανώσεις, αναγκάζει τον Ντέγιαν Ράντονιτς να αφήσει στο περιθώριο έναν ακόμη μη γηγενή αθλητή, μετά τον Μάριους Γκριγκόνις, ενόψει του Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδος.

Δεδομένου ότι ο Νέιτ Γουόλτερς, που τώρα βρίσκεται εκτός, θα δηλωθεί εντός των επόμενων ωρών στη λίστα των ξένων, ένας εκ των Ντέρικ Γουίλιαμς και Ματ Τόμας θα χρειαστεί να παρακολουθήσουν τις προσπάθειες των «πράσινων» στη διοργάνωση από τον πάγκο.

Συνεπώς, ο Παναθηναϊκός θα πορευτεί στο Κύπελλο Ελλάδος με τους Πάρις Λι, Νέιτ Γουόλτερς, Ματέους Πονίτκα, Ντουέιν Μπέικον, Αρτούρας Γκουντάιτις, Άντριου Άντριους και έναν εκ των δύο προαναφερθέντων…

Όλα Πράσινα.