Η Digicom ενέκρινε το κονδύλι των 115 εκ. ευρώ και έτσι όλα είναι έτοιμα για να υπογραφούν οι συμβάσεις για την εκκίνηση του έργου του γηπέδου στον Βοτανικό!

Αυτό που απέμενε για να ξεκινήσει η κατασκευή του γηπέδου του Παναθηναϊκού ήταν να εγκριθεί το κονδύλι των 115 εκ. ευρώ από την Digicom και σύμφωνα με το «SDNA» αυτό συνέβη πλέον και επίσημα!

Η Digicom αποτελεί μια από τις επιτροπές της Ευρωπαϊκής Ένωσης, με αρμοδιότητα να παρέχει την τελική έγκριση για να αποδεσμεύονται χρήματα για συγκεκριμένους σκοπούς. Αυτό που απέμενε για τον Βοτανικό λοιπόν, ήταν το «ΟΚ» για τα 115 εκ. ευρώ.

Η Κυβέρνηση εξέφραζε βεβαιότητα πως δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα στο συγκεκριμένο κομμάτι και πλέον η θετική απάντηση ήρθε και επίσημα, κάτι που σημαίνει ότι το επόμενο διάστημα θα υπογραφούν οι συμβάσεις και θα μπορέσει να ξεκινήσει η κατασκευή του γηπέδου.

Εφόσον λοιπόν προχωρήσουν όλα χωρίς απρόοπτα και καθυστερήσεις, τότε το την σεζόν 2026-27 ο Παναθηναϊκός θα μπει στο νέο του «σπίτι», έχοντας το πιο σύγχρονο γήπεδο της Ελλάδας.

Όλα Πράσινα.