Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός προχωρά σε μια εξαιρετική κίνηση, αφού συγκεντρώνει ανθρωπιστικό υλικό για τους σεισμόπληκτους της Τουρκίας και της Συρίας.

Αναλυτικά:

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός συμμετέχει ενεργά στην προσπάθεια του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού για συγκέντρωση ανθρωπιστικού υλικού για τους σεισμόπληκτους της Τουρκίας και της Συρίας.

Ο Ε.Ε.Σ., σε συνεννόηση με την Τουρκική και Συριακή Ερυθρά Ημισέληνο, συγκεντρώνει τρόφιμα μακράς διάρκειας (γάλα εβαπορέ, σκόνη γάλακτος για παιδιά, κονσέρβες παντός τύπου, δημητριακά, παξιμάδια, αλεύρι, ζυμαρικά κ.α.), καθώς και υπνόσακους, κουβέρτες (μη μεταχειρισμένα) και είδη ατομικής υγιεινής για να αποσταλούν άμεσα στους πληγέντες από τον καταστροφικό σεισμό.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός στέκεται στο πλευρό του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και έτσι στο πλαίσιο των εντός έδρας αναμετρήσεων με την Valencia Basket (10/2) και τον Προμηθέα Πάτρας (13/2) θα υπάρχει συγκεκριμένο σημείο στη Θύρα 3 του ΟΑΚΑ όπου θα συγκεντρωθούν τρόφιμα μακράς διάρκειας, υπνόσακοι, κουβέρτες και είδη ατομικής υγιεινής για τους συνανθρώπους μας στην Τουρκία και τη Συρία που επλήγησαν από τον καταστροφικό σεισμό.

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Βασίλης Παρθενόπουλος, δήλωσε σχετικά πως: «Όλος ο πλανήτης παρακολουθεί συντετριμμένος την τραγωδία που βιώνουν οι συνάνθρωποί μας στην Τουρκία και τη Συρία μετά τον φονικό σεισμό της 6ης Φεβρουαρίου. Εκφράζουμε την οδύνη μας, τη συμπαράστασή μας και την αλληλεγγύη μας στους πληγέντες λαούς. Οφείλουμε όλοι να σταθούμε στο πλευρό τους».

Λοιπά Σημεία Συγκέντρωσης

Κεντρικά Γραφεία Ε.Ε.Σ. Λυκαβηττού 1, Κολωνάκι, Κεντρική Αποθήκη Ε.Ε.Σ. Άστρους 111-113, Κολωνός (Δευτέρα έως Παρασκευή, 7:30-14:30, Τηλ: 210 5147300).

Επίσης, ο Ε.Ε.Σ, συγκεντρώνει ήδη οικονομική ενίσχυση για τους σεισμοπαθείς της γειτονικής χώρας.

Οι δωρεές γίνονται στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό:Τράπεζα: EUROBANKΔικαιούχος: Ελληνικός Ερυθρός ΣταυρόςΑρ. Λογ/σμού: 0026.0240.30.0201205013IBAN: GR2602602400000300201205013Ένδειξη: «Σεισμός».».

Όλα Πράσινα.