Την στιγμή που αρκετοί έκαναν λόγο για επιτακτική ανάγκη απόκτησης επιθετικού τον Ιανουάριο, ο Παναθηναϊκός έχει μια τριάδα που βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση φέτος.

Από το ξεκίνημα της σεζόν ακούστηκαν πάρα πολλά για τους επιθετικούς του Παναθηναϊκού, ενώ τον Ιανουάριο αρκετοί έκαναν λόγο για επιτακτική ανάγκη απόκτησης στράικερ, αφού διαφορετικά η ομάδα… δεν θα πήγαινε πουθενά!

Η πραγματικότητα βέβαια διαψεύδει με τον πλέον πανηγυρικό τρόπο αυτή την καταστροφολογία, αφού το «Τριφύλλι» έχει φέτος μια τριάδα που βρίσκεται πραγματικά σε «καυτή» κατάσταση και το αποδεικνύει διαρκώς.

Ο Φώτης Ιωαννίδης μετράει 16 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις, αποτελώντας έναν από τους μεγάλους πρωταγωνιστές και τους ηγέτες της ομάδας και έχοντας βελτιώσει… τρομακτικά το παιχνίδι του σε όλους τους τομείς.

Ο Αντράζ Σπόραρ, που «κάρφωσε» χτες τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, έφτασε τα 11 τέρματα σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας αρκετά λιγότερα αγωνιστικά λεπτά από τον Έλληνα φορ και δίχως να εκτελεί εδώ και αρκετό καιρό τα πέναλτι, τα οποία έχει αναλάβει ο «Φωτάρας».

Όσον αφορά τον Γερεμέγεφ, σκοράρει σχεδόν κάθε… 30 αγωνιστικά λεπτά και έχει μετρήσει 6 τέρματα φέτος, με τον αριθμό να είναι μικρός μόνο λόγω του γεγονότος ότι στο μεγαλύτερο μέρος της σεζόν ήταν εκτός πλάνων και δεν είχε πάρει ευκαιρίες.

Συνολικά, ο Παναθηναϊκός έχει βρει 33 γκολ από τους επιθετικούς του, έχει ξεπεράσει κατά πολύ τους ανταγωνιστές του και φυσικά έχει ακόμα αρκετό δρόμο για να μεγαλώσει κι άλλο τον σχετικό αριθμό!

Φυσικά όλα αυτά δεν σημαίνουν πως δεν θα είναι θετική μια ποιοτική αλλαγή στο μέλλον, αλλά είναι αδιανόητο να υποτιμούνται τόσο πολύ οι συγκεκριμένοι παίκτες, την στιγμή που τα νούμερά τους και οι επιδόσεις τους είναι τόσο καλές.

Όλα Πράσινα.