Ο Παναθηναϊκός δεν είναι διατεθειμένος να πουλήσει κανέναν ποδοσφαιριστή του, εφόσον δεν έρθει κάποια πρόταση που θα ικανοποιεί απόλυτα την ομάδα.

Ο Παναθηναϊκός καταστρώνει τα πλάνα του για την επόμενη σεζόν, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς και τους συνεργάτες του να έχουν ρίξει πλέον το… βάρος στην μεταγραφική αγορά και την ανάγκη που υπάρχει για ενίσχυση του ρόστερ.

Όσον αφορά τους υπάρχοντες παίκτες του «Τριφυλλιού», είναι γνωστό πως ο Σέρβος τεχνικός τους υπολογίζει σχεδόν όλους και έτσι δεν αναμένονται σημαντικές αποχωρήσεις από τον βασικό «κορμό» της ομάδας.

Οι περισσότεροι άλλωστε δεσμεύονται με συμβόλαιο, ενώ ο Παναθηναϊκός δεν αντιμετωπίζει πλέον οικονομικά προβλήματα για να έχει την ανάγκη… ξεπουλήματος. Αντιθέτως, όπως τονίζει η «LiveSport», πώληση θα υπάρξει μόνο εάν έρθει στα γραφεία της ΠΑΕ κάποια πολύ καλή πρόταση, που θα ικανοποιεί απόλυτα την ομάδα.

Εξάλλου το «Τριφύλλι» απέδειξε και πέρσι πως ξέρει πλέον να πουλάει, όπως φάνηκε στις περιπτώσεις Αλεξανδρόπουλου και Βέλεθ. Αμφότεροι υπολογίζονταν από τον Γιοβάνοβιτς, όμως τα ποσά που προσφέρθηκαν για την αγορά τους ήταν αρκετά για να κάνουν τον Σύλλογο να πει «ναι» και στην συνέχεια να τους αντικαταστήσει.

Όλα Πράσινα.