Ο Γιάννης Αλαφούζος έχει στο μυαλό του συγκεκριμένα πράγματα για την σημερινή σύσκεψη κορυφής για την διαιτησία.

Σήμερα το μεσημέρι θα λάβει χώρα μια… ιστορική συνάντηση ανάμεσα στους ιδιοκτήτες των ομάδων των Stoiximan Super League Playoffs και του Στιβ Μπένετ, προκειμένου να συζητήσουν όλοι μαζί για το θέμα της διαιτησίας και να βρουν μια λύση για να ολοκληρωθεί χωρίς ευτράπελα το Πρωτάθλημα.

Όπως αναφέρει λοιπόν η «LiveSport», ο Γιάννης Αλαφούζος έχει καθορισμένη ατζέντα για την σύσκεψη αυτή και σκοπεύει να πει συγκεκριμένα πράγματα στον αρχιδιαιτητή, πέρα από τα όσα θα τονίσουν οι υπόλοιποι.

Αρχικά, ο μεγαλομέτοχος της «πράσινης» ΠΑΕ θα εκφράσει την άποψή του πως το τάιμινγκ της συνάντησης είναι λάθος, αφού θα έπρεπε να γίνει την περασμένη εβδομάδα, ενόψει και των συνεχόμενων αγωνιστικών που έρχονται.

Από εκεί και πέρα, ο Γιάννης Αλαφούζος θέλει να μάθει με ποιον τρόπο θα εξασφαλίσει την παρουσία καλύτερων διαιτητών ο Μπένετ, αφού ο ίδιος είπε πριν από λίγες ημέρες ότι δεν μπορεί. Σε περίπτωση λοιπόν που έχει τις απαραίτητες διασυνδέσεις για κάτι τέτοιο, τότε δημιουργείται ένα τεράστιο ερωτηματικό για τον ορισμό του Νταμπάνοβιτς στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Σε κάθε περίπτωση, ο μεγαλομέτοχος του «Τριφυλλιού» θέλει πρώτα να ακούσει τις δεσμεύσεις του Άγγλου για την συνέχεια, προκειμένου να μπορέσει στην συνέχεια να τον κρίνει βάσει αυτών.

Όλα Πράσινα.