Ο Παναθηναϊκός θα έχει κανονικά κόσμο στον Βόλο, με την απόφαση του Λευτέρη Αυγενάκη να είνια τυπική και να υπάρχει πριν από κάθε παιχνίδι. Παίρνει εισιτήρια το «Τριφύλλι»!

Η αρνητική εισήγηση της Αστυνομίας αλλά και η απόφαση του Λευτέρη Αυγενάκη που έγινε σήμερα γνωστή δημιούργησε μια παρανόηση όσον αφορά την παρουσία των οπαδών του Παναθηναϊκού στο εκτός έδρας ματς με τον Βόλο.

Η πραγματικότητα λοιπόν είναι πως απαγορεύεται μεν η οργανωμένη μετακίνηση οπαδών με πούλμαν, όπως σε κάθε ματς στην χώρα μας, όμως η μεμονωμένη μετακίνηση του κόσμο του «Τριφυλλιού» επιτρέπεται κανονικά, ενώ στην σύσκεψη ασφαλείας που έγινε συμφωνήθηκαν όλα.

Ο Παναθηναϊκός λοιπόν θα λάβει κανονικά εισιτήρια και ο «πράσινος» λαός αναμένεται να… γεμίσει και πάλι το Πανθεσσαλικό, όπως ακριβώς έκανε και στο ματς για την κανονική διάρκεια του Πρωταθλήματος, δημιουργώντας μοναδική ατμόσφαιρα και κάνοντας όλη την Ελλάδα να παραμιλά με τα όσα είδε!

Εξάλλου σε εκείνο το ματς δεν υπήρξε κανένα απρόοπτο, ο κόσμος απόλαυσε το παιχνίδι και η πόλη του Βόλου γέμισε επισκέπτες, δίχως φασαρίες ή κάτι αρνητικό. Αυτό ακριβώς αναμένεται να συμβεί και την Τετάρτη, σε ένα ματς κομβικό για την «μάχη» του τίτλου.

Σε πρόσφατες δηλώσεις του στο «Βεργίνα TV» μάλιστα, ο Αχιλλέας Μπέος έδειξε ξανά πως είναι πρόθυμος να δώσει εισιτήρια σε όλους τους «μεγάλους» για τα ματς στον Βόλο, με εξαίρεση τον Άρη, για συγκεκριμένους λόγους που αφορούν τις δύο ομάδες.

Όλα Πράσινα.