Ο Βραζιλιάνος θα κάνει τα πάντα, για να φύγει από την Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό ως πρωταθλητής!

Τι να πει κανείς για τον Μπερνάρ; Σε ακόμα ένα μεγάλο αποτέλεσμα για τον Παναθηναϊκό, ο Βραζιλιάνος ήταν από τους καλύτερους όχι απλά του «Τριφυλλιού», αλλά του γηπέδου συνολικά.

Προφανώς, το πως παίζει ειδικά μετά την ανακοίνωσή του από την Ατλέτικο Μινέιρο, δείχνει το πόσο επαγγελματίας είναι. Αν και οι ποδοσφαιριστές που πληρώνονται τόσο καλά, δεν μπορούν παρά να είναι άριστοι επαγγελματίες. Κατά τη γνώμη μου, το τρομερό με τον Μπερνάρ δεν είναι αυτό. Είναι το γεγονός, ότι έχει «σκυλιάσει» για να τα σηκώσει όλα με τον Παναθηναϊκό!

Ο Βραζιλιάνος είναι αποφασισμένος κάνει τα πάντα, προκειμένου να φύγει από την Ελλάδα και τους «πράσινους» ως πρωταθλητής! Και γιατί όχι και ως νταμπλούχος, αν σε μία περίπου εβδομάδα «κλειδώσει» η πρόκριση στη Λεωφόρο και για τον τελικό του Κυπέλλου.

Απαλλαγμένος πια από το άγχος του να αποδείξει πράγματα, ο Μπερνάρ βγάζει στο γήπεδο την ποιότητα που έχει και όμοιά του, δεν υπάρχει στην Ελλάδα. Για την εικόνα, τη στάση και τη γενικότερη συμπεριφορά του, του αξίζει καθολική υπόκλιση.

Όλα Πράσινα.