Στο «Τριφύλλι» θέλουν να ανταμείψουν τον Σλοβένο χαφ για τη σούπερ χρονιά που κάνει και φέτος στα πράσινα.

Εδώ και καιρό η αλήθεια είναι ο Άνταμ Τσέριν έχει ανέβει επίπεδο, κάτι που αποτυπώνεται απτά και στην Εθνική ομάδα της χώρας του. Εκεί, όπου ο μέσος του «Τριφυλλιού» είναι ο πιο κομβικός και επιδραστικός ποδοσφαιριστής της Εθνικής Σλοβενίας, όντας σταθερά και σχεδόν πάντα βασικός στον άξονα. Είτε καλύπτει τη θέση «8», είτε αγωνιζόμενος ως κλασικός αμυντικός χαφ στο «6».

Ο Τσέριν ντύθηκε στα πράσινα αθόρυβα το καλοκαίρι του 2022, ωστόσο είναι δεδομένο πως όταν φτάσει η ώρα να παραχωρηθεί, αυτό θα γίνει έναντι πολλών εκατομμυρίων ευρώ! Το προσεχές καλοκαίρι μάλιστα θα «λάμψει» με την Σλοβενία στο Euro 2024 και όλα τα «φώτα», στα γήπεδα της Γερμανίας, θα πέσουν πάνω του. Επομένως οι πιθανότητες τότε να έρθει μια μεγάλη πρόταση στον Παναθηναϊκό θα είναι, αυτόματα, αυξημένες.

Γι’ αυτούς ακριβώς τους λόγους, στο «Τριφύλλι» θέλουν να προλάβουν τις εξελίξεις. Πιο συγκεκριμένα εδώ και λίγο καιρό έχουν ξεκινήσει από την πλευρά του Παναθηναϊκού κάποιες πρώτες επαφές με τον ατζέντη του Τσέριν, προκειμένου να υπάρξει πρόωρη επέκταση συμβολαίου με σημαντική αύξηση αποδοχών! Αυτή τη στιγμή ο Σλοβένος δεσμεύεται με τους «πράσινους» ως το 2026, με απολαβές κοντά στις 200 χιλ. ευρώ καθαρά.

Όλα Πράσινα.