Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς και οι συνεργάτες του έχουν καταλήξει στο προφίλ των παικτών που θέλουν ενόψει Ιανουαρίου.

Ο Παναθηναϊκός δεδομένα θα είναι αρκετά ενεργός κατά την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, αφού χρειάζεται ενίσχυση στην μεσαία γραμμή αλλά και σε αυτή των εξτρέμ, για το δεύτερο μισό της σεζόν.

Μπορεί να απέχουμε περίπου 40 ημέρες από την έναρξη του παζαριού, όμως ο Σέρβος τεχνικός και οι συνεργάτες του έχουν καταλήξει στο προφίλ των παικτών που χρειάζονται και πλέον εργάζονται πυρετωδώς προκειμένου να εντοπίσουν τους κατάλληλους αθλητές.

Πρώτη προτεραιότητα είναι η απόκτηση ενός χαφ που θα αγωνίζεται στο «8» και το «10» και θα μοιράζεται την θέση με τον Μπερνάρ, αφού ο Τρουιγιέ θα χάσει όλη την σεζόν. Θα πρέπει να έχει καλή τεχνική κατάρτιση, να είναι ομαδικός στο παιχνίδι του και δημιουργικός και ιδανικά να έχει καλά τελειώματα.

Από εκεί και πέρα, οι «πράσινοι» χρειάζονται και αντικαταστάτη του Αϊτόρ, που επίσης θα χάσει όλη την σεζόν, κι έτσι ψάχνουν έναν εξτρέμ γρήγορο, καλόν στο ένας με έναν και φυσικά ικανό στο σκοράρισμα, ώστε να καλύψει μαζί με τον Βέρμπιτς το κενό που άφησε ο Ισπανός.

Η τρίτη μεταγραφή που αναμένεται να κάνει το «Τριφύλλι» αφορά έναν ακόμα εξτρέμ, που θα αγωνίζεται δεξιά και θα είναι ο μπακ-απ του Παλάσιος, αφού μέχρι τώρα τον ρόλο αυτόν προσπαθεί να τον παίξει ο Βαγιαννίδης, που όμως η κανονική του θέση είναι αυτή του μπακ.

Όλα Πράσινα.