Μετά την ολοκλήρωση της φετινής αγωνιστικής περιόδου θα μάθει ο κόσμος του Παναθηναϊκού τον επόμενο προπονητή της ομάδας.

Μπορεί ο Παναθηναϊκός να έχει επικεντρωθεί απόλυτα στην διεκδίκηση του φετινού τίτλου με όσες πιθανότητες του αναλογούν, όμως στα υψηλά κλιμάκια της ομάδας προχωρά με γοργούς ρυθμούς ο σχεδιασμός για την επόμενη σεζόν.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έχει ήδη προαναγγείλει την συμφωνία με πέντε νέα πρόσωπα, ο Σάνι Μπετσίροβιτς θα είναι ο νέος GM του Συλλόγου και το ενδιαφέρον του κόσμου περιστρέφεται γύρω από το θέμα του προπονητή και φυσικά του ρόστερ.

Δεδομένα οι «πράσινοι» έχουν ξεκινήσει επαφές και θέλουν να κλείσουν όσο το δυνατόν συντομότερα το ζήτημα του νέου τους τεχνικού, αφού αυτός θα είναι που θα πάρει τις αποφάσεις και για τους παίκτες, με τον Μπετσίροβιτς να έχει καταρτίσει μια πρώτη λίστα.

Οι φίλαθλοι του «Τριφυλλιού» ωστόσο θα αργήσουν να μάθουν τις οριστικές εξελίξεις για τον πάγκο, αφού η ανακοίνωση του νέου προπονητή θα έρθει μετά το φινάλε της σεζόν και την ολοκλήρωση των τελικών της Basket League.

Μέχρι τότε ο Παναθηναϊκός θα πορευτεί με τον Χρήστο Σερέλη και δεν πρόκειται να προβεί σε καμία ενημέρωση ή ανακοίνωση για τις κινήσεις του, οι οποίες θα έρθουν… μαζεμένες μέσα στο καλοκαίρι!

Όλα Πράσινα.