Το «Όλα Πράσινα» εξηγεί τι ακριβώς θα συμβεί στον Παναθηναϊκό, αν ο Πάμπλο Λάσο αναλάβει την τεχνική ηγεσία στο ΟΑΚΑ.

Σε περίπτωση που Παναθηναϊκός και Πάμπλο Λάσο αποφασίσουν να συνεργαστούν, θα ξεκινήσει ένα ντόμινο, ως απόρροια του εν λόγω ενδεχόμενου deal.

Ουσιαστικά, ο Ισπανός δεν αποτελεί απλώς έναν προπονητή από το λεγόμενο… πάνω ράφι της Euroleague. Αποτελεί πόλο έλξης για αρκετούς παίκτες που θα θέλουν να συνεργαστούν μαζί του, αλλά και σημαντικό λόγο για να αυξηθεί περαιτέρω το αγωνιστικό μπάτζετ του «Τριφυλλιού».

Γεγονός είναι, άλλωστε, ότι ορισμένοι τεχνικοί, όπως για παράδειγμα οι Τσάβι Πασκουάλ, Ετόρε Μεσίνα και Ζέλικο Ομπράντοβιτς, για να δουλέψουν σε μια ομάδα χρειάζονται σχετικές οικονομικές εγγυήσεις. Για να μπορέσουν να εξυπηρετήσουν έστω στο ελάχιστο το πλάνο που μπορεί να έχουν στο μυαλό τους. Φυσικά, ο πρώην τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης ανήκει σε αυτή την κατηγορία.

Συνεπώς, αν και εφόσον ο Λάσο κάτσει στον «πράσινο» πάγκο, τότε παράλληλα θα έχει λάβει τις απαραίτητες διαβεβαιώσεις για περισσότερους οικονομικούς πόρους σε σχέση με το παρελθόν στο «Τριφύλλι».

Άλλωστε, αν ο «Εξάστερος» δεν μπει σε αυτή τη διαδικασία, τότε το «hot» όνομα του ίδιου είναι αρκετό ώστε να προσελκύσει το ενδιαφέρον άλλων ευρωπαϊκών συλλόγων, πλουσιότερων του Παναθηναϊκού.

Συμπερασματικά, λοιπόν, ένα είναι βέβαιο: Αν η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώσει την πρόσληψη του Πάμπλο Λάσο, πρακτικά θα έχει ανακοινώσει την πραγματική διάθεση του ιδιοκτήτη της για ολική αντεπίθεση σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Όλα Πράσινα.