Κατόπιν παρέμβασης του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, ο Γιώργος Πετρέας θα συνεχίσει στο «Τριφύλλι», με τον Δημήτρη Ανδρεόπουλο να έχει 4 κεντρικούς στην διάθεσή του!

Ο Γιώργος Πετρέας αρχικά δεν ανανέωσε το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό, αφού τα όσα έμαθε για το κασέ του Βουλκίδη τον έκαν να στραφεί αλλού και να ξεκινήσει συζητήσεις με τον Μίλωνα (που έχει αποκτήσει ήδη τον Μπάση).

Ωστόσο, ο Έλληνας κεντρικός αποτελεί την… αδυναμία του Δημήτρη Γιαννακόπουλο, ο οποίος παρενέβη προσωπικά και ζήτησε την παραμονή του Πετρέα στον Σύλλογο, με τον ίδιο εξάλλου να έχει σημαντική συνεισφορά σε οικονομικό επίπεδο.

Το αίτημά του έγινε δεκτό, οι δύο πλευρές τα βρήκαν κι έτσι ο Ανδρεόπουλος θα έχει στην διάθεσή του 4 κεντρικούς, αφού στο ρόστερ υπάρχουν και οι Ρανγκέλ, Βουλκίδης και Παπαγγελόπουλος, με τον Παναθηναϊκό να έχει πρωτοφανές βάθος!

Υπενθυμίζουμε πως τέσσερις είναι και οι ακραίοι (Κόβαρ, Πρωτοψάλτης, Φράγκος, Κωστόπουλος), δύο οι λίμπερο (Κοντοστάθης, Ζήσης), δύο οι πασαδόροι (Επ, Κασαμπαλής) και η μόνη εκκρεμότητα είναι το μπακ-απ του Ερνάντες στους διαγώνιους.

Όλα Πράσινα.