Ο Μπερνάρ «μαγεύει», ο Παναθηναϊκός πρέπει να μάθει να ζει από του χρόνου χωρίς αυτόν και άπαντες, δεν μπορούν να καταλάβουν πως θα χωρίσουν οι δρόμοι των δύο πλευρών.

«Μαγικά» είναι τα όσα κάνει κάθε εβδομάδα πλέον με τον Παναθηναϊκό ο Μπερνάρ, με την ασύλληπτη εμφάνισή του κόντρα στη Λαμία να επιβεβαιώνει του λόγου το αληθές. Ο Βραζιλιάνος είναι άλλος παίκτης από τη στιγμή που ανακοινώθηκε επίσημα από την Ατλέτικο Μινέιρο, γεγονός που του έχει αποβάλλει σε μεγάλο βαθμός και το άγχος του προηγούμενου 1,5 έτους.

Ο Παναθηναϊκός δεν του κατέθεσε προσφορά μέχρι να κλείσει στην Μινέιρο, διότι στο «Τριφύλλι» εκείνο το διάστημα δεν ήταν σίγουροι, αν με την παρουσία του τον προηγούμενο ενάμιση χρόνο, θα άξιζε ένα το τόσο μεγάλο συμβόλαιο που θα χρειαζόταν για να μείνει (σ.σ. κοντά στα 2,5 εκατ. ευρώ οι τωρινές απολαβές του).

Με άλλα λόγια, δηλαδή, αν ο Μπερνάρ δεν είχε κλείσει τόσο νωρίς στους Βραζιλιάνους, τότε είναι δεδομένο ότι οι «πράσινοι» θα του είχαν κάνει ήδη πρόταση για την παραμονή του!

Πάντως και από τις δηλώσεις του ίδιου του παίκτη και από τη γενικότερη στάση του Παναθηναϊκού, φαίνεται ότι αμφότεροι έχουν μετανιώσει που δεν συνεχίζουν μαζί! Αλλά, δυστυχώς, τώρα είναι πια αργά για… δάκρυα.

Όλα Πράσινα.