Η Αστυνομία εισηγήθηκε να μην δοθούν εισιτήρια στον κόσμο του Παναθηναϊκού για το εκτός έδρας ματς με τον Βόλο, κάτι που ωστόσο φαίνεται πως δεν θα γίνει στην πράξη.

Μετά την Τούμπα ο Παναθηναϊκός αγωνίζεται εκτός έδρας και στον Βόλο, εκεί όπου για την κανονική διάρκεια του Πρωταθλήματος είχε γίνει μια πρωτοφανής εκδρομή με πάνω από 15.000 φίλους της ομάδας, οι οποίοι δημιούργησαν εκπληκτική ατμόσφαιρα.

Κι όμως, η Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας ζήτησε την απαγόρευση τόσο της οργανωμένης, όσο και της μεμονωμένης μετακίνησης των «πράσινων» οπαδών, κάνοντας ουσιαστικά αίτημα να μην παραχωρηθούν καθόλου εισιτήρια στους φίλους του Παναθηναϊκού.

Το Υφυπουργείο Αθλητισμού ωστόσο απέρριψε την σχετική εισήγηση και απαγορεύει μεν την οργανωμένη μετακίνηση, επιτρέποντας κανονικά την μεμονωμένη, κάτι που σημαίνει ότι το Πανθεσσαλικό αναμένεται να γεμίσει για μια ακόμα φορά!

Μέσα στα επόμενα 24ωρα θα γίνουν γνωστές και οι λεπτομέρειες για την διάθεση των εισιτηρίων, με τον κόσμο να περιμένει για να δώσει άλλη μια μοναδική… παράσταση!

Όλα Πράσινα.